The Joomla! Forum ™






Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 11:39 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Tue Feb 23, 2010 11:47 am
Posts: 2
Pravi sam pocetnik...5-6 dana kako sam po prvi put instalirao joomla..
Tako da, molim za razumevanje ako je pitanje glupo. :-[

Dakle treba mi tabela poput ove (u attachmentu - napravljene u excelu) sa autofilterom u headeru kako bi u frontendu user mogao da smanji broj mogucih rezultata.

Verovatno postoji mnogo nacina ali molim za najjednostavniji dok ne pocnem da se snalazim sa pluginovima i sl.

Hvala.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 1:41 pm 
User avatar
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Sat Oct 13, 2007 1:12 pm
Posts: 1316
Location: Beograd
a to je vezano za ? mozes praviti razne forme samo zavisi sta ti je tacno potrebno, samu excel tabelu mozes ubaciti u joomlu ali samo kao clanak. sad zavisi koja forma pretrage ti je potrebna. pretraga sadrzaja na sajtu, koja vrsta sadrzaja, da li je neka komponenta u pitanju....previse opsiran pojam da bi ti mogao pomoci.
takodje baci pogled u extenzije vidi da li ima nesto sto ti moze pomoci. i naravno search...search i search :pop

_________________
Web Arena - Tutorijali - Photoshop, Joomla, JavaScript... zanimljivosti, inspiracija... http://webarena.rs
Follow me on Twitter http://twitter.com/TheHacker
أنا من أنا. لا تحاول تغيير لي.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 2:17 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Tue Feb 23, 2010 11:47 am
Posts: 2
Da, namerno sam ostavio da bude opsirno jer trazim sto jednostavnije resenje (nije mi bitno oce li to biti artikl koji u sebi sadrzi tabelu ili ce biti komponenta).

Ali hajde, neka bude artikl!
Ono sto je vazno jeste da korisnik koji dodje na sajt moze da filtrira tu tabelu kao autofilterom za excel...

Ili je ovo nemoguce unutar artikla pa to treba da resavam komponentom? Kojom?

Inace probao sam i ovo http://www.simplebydesign.co.uk/view-document-details/1-sbd-nicer-tables.html ali nisam ukapirao kako da ga koristim (iako sam mu zadao tableId) :-[ ..Izgleda da 5 dana rada u joomli nije dovoljno da se skoci na mambot-ove.

Postoji li neko jednostavno resenje ili bar nacin da ovaj plugin nateram da radi?

Hvala.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group