The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun May 02, 2010 5:24 pm 
User avatar
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sun May 02, 2010 4:56 pm
Posts: 4
Location: Russia, Moscow
Just found an issue with out of the box installation on server with MySQL 5.5. Installation fails with error:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`

Also, it's easy to fix by removing 'type=MyISAM' from joomla.sql


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 02, 2010 8:43 pm 
User avatar
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar

Joined: Sun Oct 22, 2006 4:42 am
Posts: 9352
Location: Sunshine Coast, Queensland, Australia
As far as I can determine, MySQL 5.5.x has depreciated the table_type_option construct of TYPE and has replaced it with " ENGINE = " ;

Quote:
The following constructs are deprecated and will be removed in a future
MySQL release. Where alternatives are shown, applications should be
updated to use them.

* The table_type system variable (use storage_engine).

The TYPE table option to specify the storage engine for
CREATE TABLE or ALTER TABLE (use ENGINE).

_________________
Joomla! on the fabulous Sunshine Coast...
hotmango, web & print http://www.hotmango.me/
Network SMARTS, Systems Engineering http://www.networksmarts.com.au/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 04, 2010 4:52 pm 
User avatar
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sun May 02, 2010 4:56 pm
Posts: 4
Location: Russia, Moscow
Yes, MySQL 5.1 allowed both ENGINE & TYPE for same purpose. With 5.4 it became deprecated, and removed in 5.5. So, as earlier versions supports 'ENGINE' its either should be changed to that or completely removed, using MySQL default settings. I'm also afraid about compatibility with MariaDB branch... Were there any benchmarks demonstrating MyISAM is better than InnoDB?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 04, 2010 8:35 pm 
User avatar
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar

Joined: Sun Oct 22, 2006 4:42 am
Posts: 9352
Location: Sunshine Coast, Queensland, Australia
innoDB is now the default engine of choice for reasons of improved performance and improved feature-set (remember MySQL now has the might of Oracle of behind it and Oracle's "way of doing" things is a slightly different mind-set)

_________________
Joomla! on the fabulous Sunshine Coast...
hotmango, web & print http://www.hotmango.me/
Network SMARTS, Systems Engineering http://www.networksmarts.com.au/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 24, 2010 6:32 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Oct 23, 2010 1:09 pm
Posts: 4
Hi.... Brand new here to joomla. I been trying to get Joomla 15 running on freebsd with mysql 5.5.x
Reading this post.....and a bit confused I see

Quote; Also, it's easy to fix by removing 'type=MyISAM' from joomla.sql

Is this file at domain/installation/sql/mysql/joomla.sql

if so I see 'type=MyISAM all over that file

Do I need to remove every instance?

Can you show me an example?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 24, 2010 6:53 pm 
User avatar
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sun May 02, 2010 4:56 pm
Posts: 4
Location: Russia, Moscow
Hi, thats correct. You need to remove every instance of 'type=MyISAM' in this file.

lines like ") TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;" should become:
") CHARACTER SET `utf8`;"


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 24, 2010 8:46 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Oct 23, 2010 1:09 pm
Posts: 4
Thank YOU for your help

Works now


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 31, 2010 3:24 am 
User avatar
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Thu Aug 25, 2005 10:36 pm
Posts: 80
Location: Victoria, Canada
"ENGINE=myisam" also works instead of "TYPE=myisam".

BTW, up-to and including Joomla version 1.5.21 will not install on mysql55 without the change.

Is anyone working on fixing this?

_________________
Pastor Tim

Cybersalt Communications
http://www.cybersalt.org


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 25, 2010 10:26 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Dec 25, 2010 10:05 pm
Posts: 2
Thank you,Thank you, Thank you. It worked perfectly!
If anyone has this problem. Trust me this is the fix. I tried all the others and this worked for me.
Open "joomla.sql" - from installation/sql/mysql
copy the this text: TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;
with the "joomla.sql" file open got to EDIT- REPLACE and paste the text in to "FIND WHAT"
Then copy this textCHARACTER SET `utf8`;" into REPLACE WITH
Hit REPLACE ALL - save the file - and your done.
Close everything and start over, it should work.
PM me if you need further help.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 26, 2010 5:37 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Nov 19, 2005 1:09 am
Posts: 2
Looks like many other modules has a similar issue. I suggest to stay away from MySQL 5.5 for now.

-=Terence=-


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 26, 2010 6:30 am 
User avatar
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Thu Aug 25, 2005 10:36 pm
Posts: 80
Location: Victoria, Canada
kachan wrote:
Looks like many other modules has a similar issue. I suggest to stay away from MySQL 5.5 for now.

-=Terence=-


I was thinking about staying away too, but I was playing around with Joomla 1.6rc1 and found that it is compatible with mysql5.5 - having "ENGINE=" instead of "TYPE=".

So I'm going to stick with mysql5.5 and finding and replacing in the SQL files for extensions that create tables.

I've looked more into this issue and "TYPE=" has been deprecated since Mysql 4.0, was still supported for backward compatibility in MySQL 5.1, and has produced a warning since My SQL 5.1.8.

In fact, in the reference manual for MySQL 5.1.8 it says:

Quote:
TYPE vs ENGINE . In order not to break legacy applications, support for TYPE = engine_name —deprecated since MySQL 4.0—has been restored, but now generates a warning.

Beginning with MySQL 5.5, TYPE = engine_name will no longer be available and will produce a syntax error.

You should not use TYPE in any new applications, and you should immediately begin conversion of existing applications to use the ENGINE = engine_name syntax instead.

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/news-5-1-8.html

This is an issue not going away.

_________________
Pastor Tim

Cybersalt Communications
http://www.cybersalt.org


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 21, 2011 4:58 am 
User avatar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Nov 26, 2007 9:57 am
Posts: 17
Location: Colombo, Sri Lanka
Yes,

use
For joomla 1.5 => mysql 5.1

For joomla 1.6 => mysql 5.5

if you are going to use mysql 5.5 with joomla 1.5 you will face the sql problems. you can modify mysql installation sql files, but what about thousands of extensions. it is better to use as above.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 21, 2011 5:43 am 
User avatar
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Thu Aug 25, 2005 10:36 pm
Posts: 80
Location: Victoria, Canada
MySQL55 is now stable so I've just resigned myself to editing the SQL instructions in extensions I want to install. This way I can take advantage of the incredible speed increase of 5.5.

_________________
Pastor Tim

Cybersalt Communications
http://www.cybersalt.org


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 24, 2011 5:07 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Thu Mar 24, 2011 4:04 pm
Posts: 4
Hi,

I've got a similar problem while migrating from Joomla 1.0.13 to Joomla 1.5.22. When I try to upload and execute the SQL migration script I get this error:

Error at the line 35: ) TYPE=MyISAM AUTOjos_INCREMENT=1 ;

Query:CREATE TABLE IF NOT EXISTS `#jos_jos_jfjos_content` (
`id` int(10) unsigned NOT NULL autojos_increment,
`languagejos_id` int(11) NOT NULL default '0',
`referencejos_id` int(11) NOT NULL default '0',
`referencejos_table` varchar(100) NOT NULL default '',
`referencejos_field` varchar(100) NOT NULL default '',
`value` text NOT NULL,
`originaljos_value` varchar(255) default NULL,
`originaljos_text` text,
`modified` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`modifiedjos_by` int(11) unsigned NOT NULL default '0',
`published` tinyint(1) unsigned NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM AUTOjos_INCREMENT=1 ;

MySQL: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'autojos_increment, `languagejos_id` int(11) NOT NULL default '0', `reference' at line 2

I've spent hours searching for a solution on the web and nothing worked. I replaced "TYPE=MyISAM" by "ENGINE=MyISAM", and it didn't work (I've tried with several editors including Notepad++ and Wordpad). I've also tried just to remove "TYPE=MyISAM". I've tried ISO-8859-1 and UTF8 encodings (with UTF8 I get an iconv error, so I guess ISO-8859-1 is the right choice). I've tried to uncheck JoomFish! (the only 3rd party migrator I've installed) while creating the migration script. I've tried with XAMPP 1.5.4 (MySQL 5.0.24a) & 1.7.3 (with this server I get additionally a "Function ereg() is deprecated" error, so I guess it's useless to try again), WAMP 2.1 (MySQL 5.1.36), WAMP 2.0i (also the ereg error).

Nothing has worked! Always exactly the same error!

Some more information (I don't think it's useful but we never know...). The initial database has latin1_swedish_ci encoding, and the created one for Joomla 1.5 has utf8_general_ci encoding (all tables seem to have been successfully created but the installation fails).

Any idea what could be wrong? Hopefully an easy trick I've forgotten to try...

Thanks for your help

Philippe


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 24, 2011 10:35 pm 
User avatar
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar

Joined: Sun Oct 22, 2006 4:42 am
Posts: 9352
Location: Sunshine Coast, Queensland, Australia
@pea8ch
I wouldn't say your problem is the same, your message is completely different, in future pleae open your own thread for a problem, not hijak someone elses.

It looks like your MySQL server versions are different and there is an unsupported statement, either the "NOT NULL" or mor elikely the "default '0'" statement.

Try exporting the initial database in "compatibility" mode

_________________
Joomla! on the fabulous Sunshine Coast...
hotmango, web & print http://www.hotmango.me/
Network SMARTS, Systems Engineering http://www.networksmarts.com.au/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 28, 2011 1:41 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Thu Mar 24, 2011 4:04 pm
Posts: 4
Sorry for that. I thought the problem was similar and it was better to post on an existing thread that creating a new one (as people tend to always create new threads for problems that have been already solved).

Anyway the problem is solved. It wasn't a compatibility problem as I thought. It was a stupid mistake that took me a long time to find out: I hadn't filled in the "old table prefix" field so the installation program replaced all "_" in the script by "jos_".


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 12, 2011 12:48 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Dec 06, 2009 3:22 pm
Posts: 17
my demo site works now, but i get an error when i upload Easybook reloaded (extension)
Code:
JInstaller::install: SQL Error. DB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 20 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_easybook` ( `id` int(10) NOT NULL auto_increment, `gbip` varchar(15) NOT NULL default '', `gbname` varchar(40) NOT NULL default '', `gbmail` varchar(60) default NULL, `gbmailshow` tinyint(1) NOT NULL default '0', `gbloca` varchar(50) default NULL, `gbpage` varchar(150) default NULL, `gbvote` int(10) default NULL, `gbtext` text NOT NULL, `gbdate` datetime default NULL, `gbcomment` text, `published` tinyint(1) NOT NULL default '0', `gbicq` varchar(20) default NULL, `gbaim` varchar(50) default NULL, `gbmsn` varchar(50) default NULL, `gbyah` varchar(50) default NULL, `gbskype` varchar(50) default NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=MyISAM;
SQL =
CREATE TABLE IF NOT EXISTS  `jos_easybook` (
          `id` int(10) NOT NULL auto_increment,
          `gbip` varchar(15) NOT NULL default '',
          `gbname` varchar(40) NOT NULL default '',
          `gbmail` varchar(60) default NULL,
          `gbmailshow` tinyint(1) NOT NULL default '0',
          `gbloca` varchar(50) default NULL,
          `gbpage` varchar(150) default NULL,
          `gbvote` int(10) default NULL,
          `gbtext` text NOT NULL,
          `gbdate` datetime default NULL,
          `gbcomment` text,
          `published` tinyint(1) NOT NULL default '0',
          `gbicq` varchar(20) default NULL,
          `gbaim` varchar(50) default NULL,
          `gbmsn` varchar(50) default NULL,
          `gbyah` varchar(50) default NULL,
          `gbskype` varchar(50) default NULL,
          PRIMARY KEY  (`id`)
        ) TYPE=MyISAM;Component Install: SQL error or missing or unreadable SQL file. DB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 20 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_easybook` ( `id` int(10) NOT NULL auto_increment, `gbip` varchar(15) NOT NULL default '', `gbname` varchar(40) NOT NULL default '', `gbmail` varchar(60) default NULL, `gbmailshow` tinyint(1) NOT NULL default '0', `gbloca` varchar(50) default NULL, `gbpage` varchar(150) default NULL, `gbvote` int(10) default NULL, `gbtext` text NOT NULL, `gbdate` datetime default NULL, `gbcomment` text, `published` tinyint(1) NOT NULL default '0', `gbicq` varchar(20) default NULL, `gbaim` varchar(50) default NULL, `gbmsn` varchar(50) default NULL, `gbyah` varchar(50) default NULL, `gbskype` varchar(50) default NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=MyISAM;
SQL =
CREATE TABLE IF NOT EXISTS  `jos_easybook` (
          `id` int(10) NOT NULL auto_increment,
          `gbip` varchar(15) NOT NULL default '',
          `gbname` varchar(40) NOT NULL default '',
          `gbmail` varchar(60) default NULL,
          `gbmailshow` tinyint(1) NOT NULL default '0',
          `gbloca` varchar(50) default NULL,
          `gbpage` varchar(150) default NULL,
          `gbvote` int(10) default NULL,
          `gbtext` text NOT NULL,
          `gbdate` datetime default NULL,
          `gbcomment` text,
          `published` tinyint(1) NOT NULL default '0',
          `gbicq` varchar(20) default NULL,
          `gbaim` varchar(50) default NULL,
          `gbmsn` varchar(50) default NULL,
          `gbyah` varchar(50) default NULL,
          `gbskype` varchar(50) default NULL,
          PRIMARY KEY  (`id`)
        ) TYPE=MyISAM;


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 12, 2011 7:40 pm 
User avatar
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Thu Aug 25, 2005 10:36 pm
Posts: 80
Location: Victoria, Canada
Reintje111,

If your site is running on mysql5.5 you need to change the sql install script of any extension that is still using "TYPE=MyISAM" to "ENGINE=MyISAM"

I see that "TYPE=MyISAM" occurs a couple of times in the error message you have posted.

_________________
Pastor Tim

Cybersalt Communications
http://www.cybersalt.org


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 30, 2011 5:39 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Fri Dec 30, 2011 5:18 am
Posts: 1
9Iceman wrote:
Thank you,Thank you, Thank you. It worked perfectly!
If anyone has this problem. Trust me this [url=http://www.[spam].org]is[/url] the fix. I tried all the others and this worked for me.
Open "joomla.sql" - from installation/sql/mysql
copy the this text: TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;
with the "joomla.sql" file open got to EDIT- REPLACE and paste the text in to "FIND WHAT"
Then copy this textCHARACTER SET `utf8`;" into REPLACE WITH
Hit REPLACE ALL - save the file - and your done.
Close everything and start over, it should work.
PM me if you need further help.


I have been having the same problem for my joomla for the past 4 days. I have been to every forum and people have offered different solutions, none of which worked for me. Editing joomla.sql was finally what worked for me. I had thank you for your solution, I have been doing nothing but searching for solutions for the past 4 days. Thanks so much.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 31, 2012 9:58 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Mar 31, 2012 9:51 pm
Posts: 1
Hi all,

I switch from TYPE to ENGINE, and I have the same result :


JInstaller::install: Erreur SQL. DB function failed with error number 1064
Erreur de syntaxe près de 'CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_easybook` ( `id` int(10) NOT NULL' à la ligne 1 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_easybook` ( `id` int(10) NOT NULL auto_increment, `gbip` varchar(15) NOT NULL default '', `gbname` varchar(40) NOT NULL default '', `gbmail` varchar(60) default NULL, `gbmailshow` tinyint(1) NOT NULL default '0', `gbloca` varchar(50) default NULL, `gbpage` varchar(150) default NULL, `gbvote` int(10) default NULL, `gbtext` text NOT NULL, `gbdate` datetime default NULL, `gbcomment` text, `published` tinyint(1) NOT NULL default '0', `gbicq` varchar(20) default NULL, `gbaim` varchar(50) default NULL, `gbmsn` varchar(50) default NULL, `gbyah` varchar(50) default NULL, `gbskype` varchar(50) default NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM;
SQL =
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_easybook` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`gbip` varchar(15) NOT NULL default '',
`gbname` varchar(40) NOT NULL default '',
`gbmail` varchar(60) default NULL,
`gbmailshow` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`gbloca` varchar(50) default NULL,
`gbpage` varchar(150) default NULL,
`gbvote` int(10) default NULL,
`gbtext` text NOT NULL,
`gbdate` datetime default NULL,
`gbcomment` text,
`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`gbicq` varchar(20) default NULL,
`gbaim` varchar(50) default NULL,
`gbmsn` varchar(50) default NULL,
`gbyah` varchar(50) default NULL,
`gbskype` varchar(50) default NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM;
Composant Installation: Erreur SQL ou fichier sql absent ou illisible. DB function failed with error number 1064
Erreur de syntaxe près de 'CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_easybook` ( `id` int(10) NOT NULL' à la ligne 1 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_easybook` ( `id` int(10) NOT NULL auto_increment, `gbip` varchar(15) NOT NULL default '', `gbname` varchar(40) NOT NULL default '', `gbmail` varchar(60) default NULL, `gbmailshow` tinyint(1) NOT NULL default '0', `gbloca` varchar(50) default NULL, `gbpage` varchar(150) default NULL, `gbvote` int(10) default NULL, `gbtext` text NOT NULL, `gbdate` datetime default NULL, `gbcomment` text, `published` tinyint(1) NOT NULL default '0', `gbicq` varchar(20) default NULL, `gbaim` varchar(50) default NULL, `gbmsn` varchar(50) default NULL, `gbyah` varchar(50) default NULL, `gbskype` varchar(50) default NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM;
SQL =
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_easybook` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`gbip` varchar(15) NOT NULL default '',
`gbname` varchar(40) NOT NULL default '',
`gbmail` varchar(60) default NULL,
`gbmailshow` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`gbloca` varchar(50) default NULL,
`gbpage` varchar(150) default NULL,
`gbvote` int(10) default NULL,
`gbtext` text NOT NULL,
`gbdate` datetime default NULL,
`gbcomment` text,
`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`gbicq` varchar(20) default NULL,
`gbaim` varchar(50) default NULL,
`gbmsn` varchar(50) default NULL,
`gbyah` varchar(50) default NULL,
`gbskype` varchar(50) default NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM;


Can you help me solve this?
Thanks in advance.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 07, 2012 8:43 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Tue Aug 07, 2012 8:37 pm
Posts: 2
Dear All,

After upgrading from MySql 5.1 to MySql 5.5 all my Joomla! sites get down and corrupted, please once check this website: www.afghanvoip.com and all other websites going the same like www.yeget.net.

Can anyone please help me sort it out here.

I have Joomla 1.5.26 and 2.5.6 installed on the sites.

Thank you
Crypto


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 07, 2012 9:23 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Tue Aug 07, 2012 8:37 pm
Posts: 2
Hello,

The issue has been resolved by turning the error reporting Off in Main >> Service Configuration >> PHP Configuration Editor

Thank you

crypto3 wrote:
Dear All,

After upgrading from MySql 5.1 to MySql 5.5 all my Joomla! sites get down and corrupted, please once check this website: http://www.afghanvoip.com and all other websites going the same like http://www.yeget.net.

Can anyone please help me sort it out here.

I have Joomla 1.5.26 and 2.5.6 installed on the sites.

Thank you
Crypto


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 29, 2012 6:24 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Dec 03, 2007 3:39 pm
Posts: 1
crypto3 wrote:
Dear All,

After upgrading from MySql 5.1 to MySql 5.5 all my Joomla! sites get down and corrupted, please once check this website: http://www.afghanvoip.com and all other websites going the same like http://www.yeget.net.

Can anyone please help me sort it out here.

I have Joomla 1.5.26 and 2.5.6 installed on the sites.

Thank you
Crypto


I see all your sites are up now. What did you do to fix it. Did turning off the error report helped?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group