The Joomla! Forum ™



Forum rules


READ ME <-- please read before posting, this means YOU.



Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat May 22, 2010 6:06 pm 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Thu Jul 06, 2006 12:57 pm
Posts: 710
Location: Stockholm Sweden
When I try to make a comment to this post http://community.joomla.org/blogs/commu ... iscom.html

I got this error and cant do it. Maybe others have same problem. I have had this to other
{"_errors":[],"token":"b013ea749ef78e2dcf2bbbbbc4d8d6f6","error":false,"id":16625,"total":0,"body":"Your comment will be displayed when approved.","position":"bottom","num_text":"0<\/span> Comments"}

_________________
Success in the long run Its not about the code its about the people and community that's make it!
Its not what you say its what you do that matters!

Darb - aka ssnobben


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 27, 2010 6:33 pm 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Thu Jul 06, 2006 12:57 pm
Posts: 710
Location: Stockholm Sweden
Could anyone from Joomla step up and solve this problem? I got this error on comment page today too when trying to make a comment here http://community.joomla.org/blogs/community/1194-sandiego.html >:(


{"_errors":[],"token":"2284557bba38967f27ae73dddbbd894d","error":true,"header":"Comment Request Error","message":"The most recent request was denied because it contained an invalid security token. Please refresh the page and try again."}

_________________
Success in the long run Its not about the code its about the people and community that's make it!
Its not what you say its what you do that matters!

Darb - aka ssnobben


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 28, 2010 12:20 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Mon Mar 20, 2006 1:56 am
Posts: 12414
Location: The Girly Side of Joomla in Sussex
issue confirmed - but only on that page.. weird

_________________
HU2HY- Poor questions = Poor answer
Un requested Help PM's will be added to the foe list and possibly just deleted
{Community.Connect Administrator }{ Showcase & Security Moderator}


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 28, 2010 11:22 am 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Thu Jul 06, 2006 12:57 pm
Posts: 710
Location: Stockholm Sweden
HI

when I try to vote on this page http://community.joomla.org/blogs/commu ... -fina.html by the stars voting I also got this error message so I cant vote.

The most recent request was denied because it contained an invalid security token. Please refresh the page and try again.

I also got this error when trying to post a comment so its not just on that page I know there have been at least 3-4 other of those blog pages that have this problem!


error message there again.

{"_errors":[],"token":"fc7d0fa338754df0c5652a21d6b5d295","error":false,"id":17171,"total":0,"body":"Your comment will be displayed when approved.","position":"bottom","num_text":"0<\/span> Comments"}

Pls escalate to fix this bcs this is very bad for Joomla.org image..... :(

_________________
Success in the long run Its not about the code its about the people and community that's make it!
Its not what you say its what you do that matters!

Darb - aka ssnobben


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 5:44 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 12:38 am
Posts: 13388
Location: Sydney - Australia
This should now be resolved.

_________________
Brad Baker - Follow me on Google+
http://www.rochen.com - Joomla! Hosting, the correct way.
http://www.joomlatutorials.com <-- Joomla Help & Tutorials
^Now with Joomla 2.5 and Joomla 3.0 Tutorials


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 7:54 am 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Thu Jul 06, 2006 12:57 pm
Posts: 710
Location: Stockholm Sweden
Great! Thanks Brad!

_________________
Success in the long run Its not about the code its about the people and community that's make it!
Its not what you say its what you do that matters!

Darb - aka ssnobben


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 22, 2011 1:32 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Mar 18, 2011 8:58 am
Posts: 25
brad wrote:
This should now be resolved.

Can you share how it was resolved? I'm getting similar error messages on my site.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 22, 2011 4:02 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 12:38 am
Posts: 13388
Location: Sydney - Australia
I honestly cannot remember what the issue was.. last week was hard to remember, last year.. who knows what happened then.

_________________
Brad Baker - Follow me on Google+
http://www.rochen.com - Joomla! Hosting, the correct way.
http://www.joomlatutorials.com <-- Joomla Help & Tutorials
^Now with Joomla 2.5 and Joomla 3.0 Tutorials


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 22, 2011 8:31 am 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Thu Jul 06, 2006 12:57 pm
Posts: 710
Location: Stockholm Sweden
Maybe a documentation web solution for followed up issues like this with a Questions/Answers would be a great idea?

_________________
Success in the long run Its not about the code its about the people and community that's make it!
Its not what you say its what you do that matters!

Darb - aka ssnobben


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 22, 2011 6:07 pm 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 12:38 am
Posts: 13388
Location: Sydney - Australia
darb wrote:
Maybe a documentation web solution for followed up issues like this with a Questions/Answers would be a great idea?

I don't think there is any need for us to document issues with 3rd party components (in this case, the comments component) that end up being resolved by the component developer by an update.

_________________
Brad Baker - Follow me on Google+
http://www.rochen.com - Joomla! Hosting, the correct way.
http://www.joomlatutorials.com <-- Joomla Help & Tutorials
^Now with Joomla 2.5 and Joomla 3.0 Tutorials


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 22, 2011 6:55 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Mar 18, 2011 8:58 am
Posts: 25
My issue doesn't have anything to do with the comments component, it's a joomla-site-wide issue - it is just the same error message.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 23, 2011 7:19 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 12:38 am
Posts: 13388
Location: Sydney - Australia
It can't be the same error, as the one this thread was about related to a commenting component. I'd do some troubleshooting to determine if it's a component causing the issue, or a serverside setting (check with your host).

_________________
Brad Baker - Follow me on Google+
http://www.rochen.com - Joomla! Hosting, the correct way.
http://www.joomlatutorials.com <-- Joomla Help & Tutorials
^Now with Joomla 2.5 and Joomla 3.0 Tutorials


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 28, 2011 12:40 pm 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Thu Jul 06, 2006 12:57 pm
Posts: 710
Location: Stockholm Sweden
I guess this is still an issue in Joomla 1.6.6 like it is for me so its very relevant and have nothing to do with 3pds extensions I guess too..

Have this problem with a "clean" J 1.6.6 also.

_________________
Success in the long run Its not about the code its about the people and community that's make it!
Its not what you say its what you do that matters!

Darb - aka ssnobben


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 23, 2011 3:47 am 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Thu Nov 03, 2005 7:21 am
Posts: 149
Location: Auckland - New Zealand
I have the same issue (site-wide) on all of my 1.6.x sites ... which I'll be upgrading gradually to 1.7. I wonder whether we'll be seeing it happen on 1.7?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 05, 2011 4:26 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Nov 21, 2009 11:04 pm
Posts: 1
HI. I got the same error message when I tried to logout from back-end on an Joomla 1.7 based website. I use AdminPraise Lite template for admin section. I know it's not 1.7 but 1.6 designer/programmed. Could this be the problem ?
Thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 02, 2012 3:51 pm 
User avatar
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Sat Aug 16, 2008 1:02 am
Posts: 78
Location: New York, NY
I am also having this problem. It looks from other posts as if this should have been fixed, even back as far as 2010. I'm wondering why the patch has not been incorporated into a Joomla update.

I am also have a preferences Save and Close problem in Safari.

I have just started working in my first 1.7 site.

_________________
Opera Singer and Website Producer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 03, 2012 10:19 pm 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 12:38 am
Posts: 13388
Location: Sydney - Australia
TimBreese1 wrote:
I am also having this problem. It looks from other posts as if this should have been fixed, even back as far as 2010. I'm wondering why the patch has not been incorporated into a Joomla update.

I am also have a preferences Save and Close problem in Safari.

I have just started working in my first 1.7 site.

This thread is about an issue with joomla.org that is very old, and well and truly resolved. If you are having an issue with your own site, please open a thread in the correct forum.

Thanks.

_________________
Brad Baker - Follow me on Google+
http://www.rochen.com - Joomla! Hosting, the correct way.
http://www.joomlatutorials.com <-- Joomla Help & Tutorials
^Now with Joomla 2.5 and Joomla 3.0 Tutorials


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group