The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Dec 02, 2010 9:21 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Thu Dec 02, 2010 5:35 am
Posts: 1
I have downloaded XAMPP and joomla but at the logon to joomla administrator I get a 404 and the following info
Error 404
localhost
2/12/2010 7:11:24 PM
Apache/2.2.14 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l mod_autoindex_color PHP/5.3.1 mod_apreq2-20090110/2.7.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1
TP/1.1 404 Not Found Date: Thu, 02 Dec 2010 09:11:24 GMT Server: Apache/2.2.14 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l mod_autoindex_color PHP/5.3.1 mod_apreq2-20090110/2.7.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1 Vary: accept-language,accept-charset Accept-Ranges: bytes Connection: close Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1 Content-Language: en Expires: Thu, 02 Dec 2010 09:11:24 GMT
When I check in the status bar of XAMPP it shows only 'Apache::ASP, HTTPS SSL and IPv4 are activated.
All others are deactivated including My SQL database, PHP, Perl, CGI, Server Side Includes, IPv6, SMTP server and FTP server.
If they should be activated how do I activate them?
Is this causing the prob at localhost administrator. If not some guidance please. Thank you


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group