The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 31, 2011 5:07 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Jan 31, 2011 5:03 pm
Posts: 3
Hello!


I installed Joomla! 1.6 locally. In the installation was okay, but at the end of the installation I delete the folder Installation and when i try to load both the main page as the administration it gives me the error Error 324 (net:: ERR_EMPTY_RESPONSE), and nothing appears, the page is all white.



Does anyone know how i can solve the problem?


OBS.: I deleted all the files and downloaded the Joomla again but still the same error happens!


Thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 12:15 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Jan 31, 2011 5:03 pm
Posts: 3
Anyone?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 9:33 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Jan 31, 2011 5:03 pm
Posts: 3
Still could not solve the problem!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group