Limit user daftar dlm Joomla dgn email tertentu

Moderator: mudotmy

mamadox
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Sun May 28, 2006 4:13 pm

Limit user daftar dlm Joomla dgn email tertentu

Postby mamadox » Tue May 30, 2006 2:27 pm

Macam nak ubah coding supaya hanya email tertentu jer boleh register mcm

[email protected]
[email protected]

sapa yang master tu tlg laa mcm mana nak buat

User avatar
mayadotmy
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Tue May 16, 2006 2:56 pm
Location: Tawau, Sabah
Contact:

Re: Limit user daftar dlm Joomla dgn email tertentu

Postby mayadotmy » Tue May 30, 2006 4:01 pm

hmm tak penah tepq plak nak buat camni... nak godek forum sat nnt dah jumpa bleh post kat sini. ok gak idea ni.
What You Give You Get Back

mamadox
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Sun May 28, 2006 4:13 pm

Re: Limit user daftar dlm Joomla dgn email tertentu

Postby mamadox » Tue May 30, 2006 7:00 pm

dah jumpa kat cni  :D

http://forum.joomla.org/index.php/topic,42855.msg233797.html#msg233797

tmbh kat javascript

still work jika browser off java skalipon sbb button send tu termasuk dalam java script
Last edited by mamadox on Tue May 30, 2006 7:30 pm, edited 1 time in total.

User avatar
mayadotmy
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Tue May 16, 2006 2:56 pm
Location: Tawau, Sabah
Contact:

Re: Limit user daftar dlm Joomla dgn email tertentu

Postby mayadotmy » Fri Jun 02, 2006 4:30 am

thx mamadox:D
What You Give You Get Back


Return to “Malaysian Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests