Administrator Error after migrating website to Remote Host

Need help with the Administration of your Joomla! 2.5 site? This is the spot for you.
Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
rogerthedoger
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sun Dec 18, 2011 8:37 am

Administrator Error after migrating website to Remote Host

Postby rogerthedoger » Thu Dec 22, 2011 2:53 am

Hi everyone,

This is my first post here and I am completely a newbie to php/html. So, please excuse me if I am not able to understand something which might be very obvious to you guys.

I created a website in wampserver and everything was working fine upto that point. I moved it to remote host. It is working fine on front end but I am unable to access administrator screen. I am getting following error:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/redcame1/public_html/administrator/index.php on line 62

I have pasted code from my index.php file here. Any advice will be much appreciated.
Thanks

Code: Select all

<?php
/**
 * @version      $Id: index.php 21399 2011-05-30 23:10:20Z dextercowley $
 * @package      Joomla.Administrator
 * @copyright   Copyright (C) 2005 - 2011 Open Source Matters, Inc. All rights reserved.
 * @license      GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt
 */

// Set flag that this is a parent file
define('_JEXEC', 1);
define('DS', DIRECTORY_SEPARATOR);

if (file_exists(dirname(__FILE__) . '/defines.php')) {
   include_once dirname(__FILE__) . '/defines.php';
}

if (!defined('_JDEFINES')) {
   define('JPATH_BASE', dirname(__FILE__));
   require_once JPATH_BASE.'/includes/defines.php';
}

require_once JPATH_BASE.'/includes/framework.php';
require_once JPATH_BASE.'/includes/helper.php';
require_once JPATH_BASE.'/includes/toolbar.php';

// Mark afterLoad in the profiler.
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterLoad') : null;

// Instantiate the application.
$app = JFactory::getApplication('administrator');

// Initialise the application.
$app->initialise(array(
   'language' => $app->getUserState('application.lang')
));

// Mark afterIntialise in the profiler.
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterInitialise') : null;

// Route the application.
$app->route();

// Mark afterRoute in the profiler.
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterRoute') : null;

// Dispatch the application.
$app->dispatch();

// Mark afterDispatch in the profiler.
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterDispatch') : null;

// Render the application.
$app->render();

// Mark afterRender in the profiler.
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterRender') : null;

// Return the response.
echo $app;
?>
<center><a href="http://joomlana.net" target="_blank"><img src="images/JE.png"  width="345" height="100" alt="Joomlana.net" /></a></center>
<?php

User avatar
imanickam
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24368
Joined: Wed Aug 13, 2008 2:57 am
Location: Chennai, India

Re: Administrator Error after migrating website to Remote Ho

Postby imanickam » Thu Dec 22, 2011 4:31 am

Look at the last line. Assuming that you have copied the whole file, this could be a problem. Try to copy this file from the localhost to the remote and see what happens.
- Ilagnayeru (MIG) Manickam
http://www.eegan.org - helping the poor and underprivileged
educate. empower. enrich.
Support the poor and underprivileged


Return to “Administration Joomla! 2.5”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 9 guests