Website testing

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
steven34
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Mon Apr 07, 2008 9:26 pm

Website testing

Post by steven34 » Thu May 22, 2008 7:36 am

Zouden jullie volgende site eens willen uittesten aub?
http://www.bouwfonds-belgium.be

Bij mijn klant blijkt ie niet te werken :(
Thx
Freelancers: meer werk in je mailbox?
Checkout WebBees.be

User avatar
zanderp
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 155
Joined: Tue Apr 03, 2007 7:32 pm
Location: Weesp, NL
Contact:

Re: Website testing

Post by zanderp » Thu May 22, 2008 7:45 am

Wat zou er niet werken? De gehele site?
Hier werkt het wel gewoon, al is het franse deel niet echt frans volgens mij.
Sander Potjer - Joomla Community Leadership Team

http://www.aclmanager.net - Joomla! ACL simplified
http://www.perfectwebteam.nl - Perfect Web Team

User avatar
steven34
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Mon Apr 07, 2008 9:26 pm

Re: Website testing

Post by steven34 » Thu May 22, 2008 7:56 am

Deze fout zouden ze krijgen:

Regel 11
Can't execute code from a freed script
Freelancers: meer werk in je mailbox?
Checkout WebBees.be

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Website testing

Post by dam-man » Thu May 22, 2008 10:14 am

Dit probleem speelt idd op een IE 6 bak. (FireFox geen probleem hier, en IE 7 ook niet.)
IE6 begint bij mij ook te zuchten en te poesten. Betreft volgens mij een beetje een Javascript fout
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
steven34
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Mon Apr 07, 2008 9:26 pm

Re: Website testing

Post by steven34 » Thu May 22, 2008 10:29 am

Bedankt, dat zou het wel eens kunnen zijn....
Ik heb de flash gepublished voor flashplayer 6 ipv flashplayer 8

Kan je het nog eens nakijken aub?

Thx
Freelancers: meer werk in je mailbox?
Checkout WebBees.be

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Website testing

Post by dam-man » Thu May 22, 2008 6:10 pm

Ik heb hier geen IE6 bij de hand, maar zal morgen even voor je kijken wat hij dan doet...
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
xqlusive
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Thu Mar 01, 2007 11:13 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Website testing

Post by xqlusive » Thu May 22, 2008 9:21 pm

De website werkt hier wel in IE6, maar de website heeft een beste lijst met errors en xhtml fouten, waaronder inderdaad ook die fout van: Can't execute code from a freed script in IE6

Maar goed het werkt hier wel op een winxp machine met ie6

User avatar
steven34
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Mon Apr 07, 2008 9:26 pm

Re: Website testing

Post by steven34 » Sat May 24, 2008 10:05 am

Het probleem blijft zich stellen....

Zijn er instellingen waarmee ik best rekening hou? Of toevoeg...?
Freelancers: meer werk in je mailbox?
Checkout WebBees.be

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Website testing

Post by dam-man » Sat May 24, 2008 11:04 am

Welke copmponenten en of plugins gebruik je allemaal??
Er moet er één zijn die het probleem veroorzaakt
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
steven34
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Mon Apr 07, 2008 9:26 pm

Re: Website testing

Post by steven34 » Sat May 24, 2008 11:16 am

Componenten:

Expose (heb ik eraf gegooid)
Banners
Jom Comment
JoomlaPack
Mass Mail
News Feeds
Polls
Syndicata
Web Links

Mambots:
Image


Bedankt om me te helpen, het is nogal lastig als je zelf niet kan zien wat er aan de hand is :geek:
Freelancers: meer werk in je mailbox?
Checkout WebBees.be

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Website testing

Post by dam-man » Sat May 24, 2008 12:00 pm

Wil je de volgende modules eens uitzetten : 2 + 3 + 4 + 25 + 26
Kijken of het dan opgelost, daarna alles 1 voor 1 weer aanzetten om er achter te komen welke de boosdoener is..
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
steven34
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Mon Apr 07, 2008 9:26 pm

Re: Website testing

Post by steven34 » Sat May 24, 2008 12:12 pm

Ok, ik heb ze geunpublished.....

Krijg ik nu nog foutmeldingen?
Freelancers: meer werk in je mailbox?
Checkout WebBees.be

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Website testing

Post by dam-man » Mon May 26, 2008 5:32 am

Zou je niet weer topics willen 'bumpen' ? Dit is tegen de regels van het forum.

Het ligt niet aan de modules, want ik krijg nog steeds foutmeldingen.
Dus dan zit er toch ergens anders iets niet goed. Gebruik je misschien aprte code in content?
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
steven34
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Mon Apr 07, 2008 9:26 pm

Re: Website testing

Post by steven34 » Mon May 26, 2008 9:39 am

Sorry voor het bumpen....

Enkel Flash in sommige content, eigenaardig want ik heb gezien dat het werkte voordien....
Zo fustrerend...
Freelancers: meer werk in je mailbox?
Checkout WebBees.be

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Website testing

Post by dam-man » Tue May 27, 2008 12:24 pm

Het werkt ook wel, maar met een error in de onderzijde van je scherm ;)
Maakt weinig uit, staat wel slordig overigens
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
steven34
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Mon Apr 07, 2008 9:26 pm

Re: Website testing

Post by steven34 » Tue May 27, 2008 4:22 pm

Footer hé.....

ik heb een module (main-menu) onderaan op enkele pagina's.... Ik heb deze even geunpublished....

Kan je nog even checken.... op hoop van zegen...
Freelancers: meer werk in je mailbox?
Checkout WebBees.be

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Website testing

Post by dam-man » Tue May 27, 2008 6:19 pm

In IE7 geen problemen, FF ook niet. Morgen zal ik IE6 voor je proberen.
Die browser heb ik hier nemalijk niet...
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Website testing

Post by dam-man » Wed May 28, 2008 9:59 am

IE 6 blijft buggie, ik weet het niet meer....
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
steven34
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Mon Apr 07, 2008 9:26 pm

Re: Website testing

Post by steven34 » Wed May 28, 2008 10:06 am

Thx om het te bekijken....

Zou het mogelijk zijn om mij een screenshot door te sturen aub?
Freelancers: meer werk in je mailbox?
Checkout WebBees.be

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Website testing

Post by dam-man » Wed May 28, 2008 4:11 pm

steven34 wrote:Thx om het te bekijken....

Zou het mogelijk zijn om mij een screenshot door te sturen aub?
PM even je email adres naar mij, dan stuur ik het je morgen even.
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards


Locked

Return to “Show jouw website”