Indsættelse af Googles konverteringssporingskode

Her kan du stille spørgsmål til den daglige administration af dit Joomla! websted.

Moderator: b-ronnow

Locked
Jungclaus
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 119
Joined: Tue Dec 16, 2008 4:27 pm

Indsættelse af Googles konverteringssporingskode

Post by Jungclaus » Sat Jul 25, 2009 2:35 pm

Hej

Jeg ønsker at afprøve Googles konverteringssporingskode. I den forbindelse står der på sen relevante hjemmeside, at man skal være omhyggelig med at indsætte sporingskoden mellem <body> og </body>.

Mit problem er, at jeg bruger tabeller rigtigt meget. I den forbindelse har jeg flere gange <tbody> og </tbody> på den/de sider, hvor jeg gerne vil sætte sporingskoden ind, da jeg bruger forskellige tabeller på de samme sider, men ingen <body> og </body> tags

Mit spørgsmål i den forbindelse er: Hvor skal jeg sætte sporingskoden ind, når jeg ikke har <body> og </body> tags men derimod flere <tbody> og </tbody> tags på samme side

På forhånd tak

mvh/Jungclaus

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Indsættelse af Googles konverteringssporingskode

Post by Gadensgaard » Sat Jul 25, 2009 3:20 pm

Hej Junglaus

Du skulle _meget_ gerne have body tags på din hjemmeside, ellers må du lave det. Det er absolut grundlæggende HTML.

solsikkehaven
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4757
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:24 am
Location: Vestjylland, Danmark
Contact:

Re: Indsættelse af Googles konverteringssporingskode

Post by solsikkehaven » Sat Jul 25, 2009 3:22 pm

en korrekt formateret index.php skal blandt indeholde body og /body tags. punktum.

hvordan ser din template index.php ud ?
Morten Knudsen
http://mortenknudsen.dk - WordPress hjemmesideløsninger til vestjyske virksomheder og foreninger
http://wpguru.dk - WordPress Guru - tips & tricks til WordPress

Jungclaus
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 119
Joined: Tue Dec 16, 2008 4:27 pm

Re: Indsættelse af Googles konverteringssporingskode

Post by Jungclaus » Sat Jul 25, 2009 4:06 pm

solsikkehaven wrote:en korrekt formateret index.php skal blandt indeholde body og /body tags. punktum.

hvordan ser din template index.php ud ?
Hej Kasper

Har checket index.php og den indeholder <body> og </body>.

På den relevante hjemmeside

http://adwords.google.com/support/bin/a ... wer=115794#

står

For at kunne spore en konvertering korrekt skal du placere kodestykket på din konverteringsside.


Jeg har fået opfattelsen af, at denne sporingskode skal indsættes på alle de sider, hvor man ønsker at spore, hvorvidt folk bruger siden aktivt. I mit tilfælde er jeg startet med vores kontaktside. Her har jeg indsat sporingskoden.

Jeg kan dog godt have misforstået det. Mener du, at koden skal ind på index.php

mvh/Jungclaus


Locked

Return to “Administration - Generel brug”