Indsættelse af "Mosimage"

Her kan du stille spørgsmål til den daglige administration af dit Joomla! websted.

Moderators: b-ronnow, ot2sen

Poulstrup
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Jan 10, 2010 6:08 pm
Location: Vrå - Danmark
Contact:

Indsættelse af "Mosimage"

Postby Poulstrup » Sun Jan 10, 2010 6:28 pm

Jeg er bruger på en Joomla version 1.0.15 og har siden nytår haft problemer med at indsætte "mosimage" - Jeg kan upploade billeder til mine mapper, som jeg plejer, men der sker ikke noget når jeg vil indsætte "mosimage" Hvad kan der være galt?
Jeg redigerer en "landsby"-webside, og alt foregår via frivilligt arbejde, så jeg håber der er en venlig sjæl i forummet, der kan komme med en løsning.
Siden er hostet ved Gigahost.
http://www.poulstrup.net

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Indsættelse af "Mosimage"

Postby Gadensgaard » Tue Jan 12, 2010 7:09 am

Hej Inger

Jeg ved ikke hvad problemet kan være, der mangler noget information for at komme nærmere:

Hvornår opstod problemet?
Hvordan opstod problemet?
Hvad gik forud for problemet?
- Nye installationer?
- Nye opdateringer?
osv.

Poulstrup
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Jan 10, 2010 6:08 pm
Location: Vrå - Danmark
Contact:

Re: Indsættelse af "Mosimage"

Postby Poulstrup » Tue Jan 12, 2010 10:58 am

Hej,
Problemet opstod omkring nytår, og jeg ved ikke hvad det er der er sket.
Jeg oprettede en ny mappe til billeder 2010 og med en undermappe, hvori jeg upploade et nyt billede. Det var der ingen problemer i. Jeg har forsøgt at slette mapperne og billedet igen, men det hjælper ikke.
Jeg har også forsøgt at indsætte "gamle" billeder fra arkivet. Det virker heller ikke.
Kan der være sket en opdatering hos Gigahost, som har indflydelse?
Jeg har ikke foretaget opdateringer eller nye installationer ud over de der sker automatisk.
Inger

Poulstrup
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Jan 10, 2010 6:08 pm
Location: Vrå - Danmark
Contact:

Re: Indsættelse af "Mosimage"

Postby Poulstrup » Wed Jan 13, 2010 9:35 pm

Hej Kasper,
Jeg har selv fundet en forklaring på mit problem:
Jeg kom lige i tanker om at jeg kune prøve at redigere i Firefox og så er der ingen problemer med at indsætte "mosimage"
Jeg har installeret Internet Explorer 8 - det er åbenbart den der driller - jeg ved bare ikke hvordan jeg kommer af med den igen??
Men for fremtiden bruger jeg Firefox til redigering.
Tak for svar.
Inger


Return to “Administration - Generel brug”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests