Skuffet over Recepies Pro

Få hjælp til 3-parts udvidelser til Joomla!.

Moderator: b-ronnow

Locked
User avatar
Kenneth Lund
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1672
Joined: Fri Aug 19, 2005 5:14 am
Location: Vejle, Danmark
Contact:

Skuffet over Recepies Pro

Post by Kenneth Lund » Wed Mar 15, 2006 7:18 am

http://www.bryllup.dk lader vi brugerne oprette opskrifter på bryllupsrelateret mad (såsom kager osv.) og vi bruger Garys Cookbook. Den er ikke voldsomt udbygget og har ikke så mange muligheder.

Derfor blev jeg nysgerrig, da jeg på joomla.org her til morgen læste om den "nye recepies pro" til Joomla! Se evt. http://www.emeraldruby.com/component/op ... Itemid,31/ - de omtaler den selv sådan:

"Cutting Edge Joomla/Mambo Recipe Component why go for silver when you can have gold! 'The back end is awesome, more bells and whistles then on an Ocean Tug Boat!!"

Jeg fulgte op på det og ud fra reklameteksten får man indtryk af, at nu er componenTEN til Joomla kommet - det lyder jo glimrende!

Da det er en kommerciel extension (altså man skal KØBE den) var mine forventninger høje. Lige så skuffet blev jeg dog, da jeg så så sitet.

Puh hvor ser det da amatøragtigt ud - mit første indtryk er, at det er en gammel mambocomponent, man nu forsøger at koge lidt mere suppe på - sitet er ikke lavet særlig godt og demoen af RP er fuld af "manglende fotos".

Jeg tænker så - "nåh ja, det er nok sådan en 5-dollar component, så"..............og til min store overraskelse kan jeg se, at man tillader sig at tage 65 dollar for det!!!

???

Det er jeg godt nok skuffet over - det er åbenbart ikke alt ,der glimrer, der er guld.
Last edited by Kenneth Lund on Wed Mar 15, 2006 7:20 am, edited 1 time in total.
:] Mch Kenneth WedMore Lund

http://www.livingsmart.dk => Living Smart TV er for alle os, der elsker gadgets og computere

hgr
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3362
Joined: Thu Aug 18, 2005 11:19 am

Re: Skuffet over Recepies Pro

Post by hgr » Wed Mar 15, 2006 9:35 am

For noget tid siden havde jeg en tråd kørrende omkring, om man ville betale for en oversættelse.

Dette var fordi udvikleren bag den komponent jeg ville oversætte, var fløjtende ligeglad med om der fandtes en dansk oversættelse. Jeg måtte hjertens gerne lave den og give ham den, men der var ikke noget den anden vej.

Det var meget arrogant, men jeg mente at det trods alt var bedre at have muligheden for en dansk version af en komponent selvom den var kommerciel, og derfor spurgte jeg om folk var interesseret i at gi 5 $ for en oversættelse.

Gæt selv hvilken komponent det var jeg ville oversætte. Jep Recipes Pro.
Jeg valgte ligesom dig ikke at røre den med en ildtang. Udvikleren var simpelthen for arrogant, og da det ikke faldt i god jord i communityet at betale 5$ for en oversættelse, ja så gad jeg altså ikke være til grin.

Jeg forstår stadigvæk ikke hvorfor man ikke ville spøtte 5$ for en oversættelse, hvis alternativet var at man skulle lave den selv. Det tager måske 5 timer at lave en oversættelse af den type komponent, og det er en timepris på 6 kroner.
Jeg ved godt hvad jeg selv ville foretrække. Min tid er mere dyrebar end som så.

Jeg kan fortælle dig at jeg i mellemtiden har oversat Rapid Recipe, men jeg er ikke selv kommet i gang med at bruge den endnu, så jeg kan ikke fortælle dig om den er OK. Men du kan se den her : http://www.mosdemo.com/

Personligt synnes jeg den er flottere end Pro.

redlun
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Wed Jan 27, 2010 1:47 pm

Re: Skuffet over Recepies Pro

Post by redlun » Tue Jun 22, 2010 8:33 am

hgr wrote: Jeg kan fortælle dig at jeg i mellemtiden har oversat Rapid Recipe, men jeg er ikke selv kommet i gang med at bruge den endnu, så jeg kan ikke fortælle dig om den er OK. Men du kan se den her : http://www.mosdemo.com/
Er den en oversættelse du stadigvæk ligger inde med?


Locked

Return to “Komponenter, Moduler og Mambots”