google analytics i version 1.0.13

Få hjælp til 3-parts udvidelser til Joomla!.

Moderator: b-ronnow

Locked
langkawi
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 67
Joined: Fri Feb 06, 2009 10:39 pm

google analytics i version 1.0.13

Post by langkawi » Thu Dec 03, 2009 10:42 pm

Hej

I hvilken fil skal google analytics indsættes i version 1.0.13 ?

Og hvor i filen skal koden placeres?

På forhånd tak.

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: google analytics i version 1.0.13

Post by Gadensgaard » Fri Dec 04, 2009 7:30 am

Hej Lankawi

Den skal ikke gerne placeres nogen steder i 1.0.13. I 1.0.15 kan du til gengæld placere den nederst i index.php for dit template, lige over </body>. (Pointen er bare at du skal se af at få opdateret ;))

langkawi
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 67
Joined: Fri Feb 06, 2009 10:39 pm

Re: google analytics i version 1.0.13

Post by langkawi » Sun Dec 06, 2009 11:39 am

Tak for svar Gadnesgaard :-)

Inden jeg opdaterer, bør jeg vel tage en back-up, right?
Hvad vil du anbefale af back-up? Gerne et link, tak :-)

Hvor finder jeg update filen? Og hvordan gøres det iøvrigt?

Er totalt noob med Joomla...

Hvad er den store forskel på 1.0xx og 1.5xx ?
Bør jeg opdatere helt op til 1.5xx og kan det gøres, uden at ødelægge design m.m. ?
Og er det iøvrigt let at gøre?

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: google analytics i version 1.0.13

Post by Gadensgaard » Sun Dec 06, 2009 9:25 pm

Der er stor forskel på 1.0 og 1.5, og der kan ikke laves en opdatering direkte. Det kræver i stedet en migrering og er noget mere avanceret. Her er en guide:
http://docs.joomla.org/Migrating_from_1 ... 1.5_Stable

Jeg vil anbefale dig at opgradere til 1.0.15, men jeg ved faktisk ikke lige hvor man kan finde skidtet. Den har også været stable med 1.0.15 i en del måneder, så det er noget af en risiko at du ikke har opdateret tidligere.

User avatar
ot2sen
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 10420
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:58 am
Location: Hillerød - Denmark
Contact:

Re: google analytics i version 1.0.13

Post by ot2sen » Sun Dec 06, 2009 11:29 pm

Gadensgaard wrote:Jeg vil anbefale dig at opgradere til 1.0.15, men jeg ved faktisk ikke lige hvor man kan finde skidtet. Den har også været stable med 1.0.15 i en del måneder, så det er noget af en risiko at du ikke har opdateret tidligere.
Ser ud til at 1.0.15 og patches i øjeblikket kræver login på joomlacode for at tilgå dem.
(vil tro at dette er midlertidig i forbindelse med flytning til ny server)
Men efter login kan Joomla_1.0.13_to_1.0.15-Stable-Patch_Package.zip
findes på dette link:
http://joomlacode.org/gf/project/joomla ... ge_id=3365
Ole Bang Ottosen
Dansk frivillig Joomla! support websted - joomla.dk
OpenTranslators Core Team opentranslators.org

langkawi
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 67
Joined: Fri Feb 06, 2009 10:39 pm

Re: google analytics i version 1.0.13

Post by langkawi » Mon Dec 07, 2009 5:54 am

1000 tak Ot2sen :) Det lykkedes uden login.
Hvilket værktøj bør jeg bruge til back-up? Også meget gerne et link, tak. :)
For jeg skal vel lave en b-u inden opdateringen...?
Har der iøvrigt været problemer med denne opdatering?

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: google analytics i version 1.0.13

Post by Gadensgaard » Mon Dec 07, 2009 7:22 am

Jeg ved ikke hvad du mener med værktøj, du skal downloade den patch Ole linkede til og overskrive de filer der ligger der i forvejen med de nye. Ja du bør tage backup inden du opgraderer.

Nej, der har ikke været problemer med den opdateringer, som jeg sagde har den været stable i måneds-, hvis ikke årevis.


Locked

Return to “Komponenter, Moduler og Mambots”