Align="center" i editmode??

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.
Locked
User avatar
jep
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 115
Joined: Fri Oct 14, 2005 9:01 am
Contact:

Align="center" i editmode??

Post by jep » Mon Jun 23, 2008 7:30 am

Jeg har et mærkeligt problem hvor alt vises som centreret i min texteditor;
både i JCE og Tinymce.

Åbner jeg en ny artikel, backend såvel som frontend, er curseren som udgangspunkt centreret.

Publicerer jeg artiklen er indholdet venstrejusteret som det skal.

Åbner jeg det igen via texteditoren vises det igen centreret.

Jeg har aldrig oplevet dette før men det er også første Joomla 1.0.15 jeg installerer fra grunden.

Jeg har finde den css fil der har indflydelse på visningen med uden held.... ???

Jeg har også prøvet at skifte til en af de medfølgende templates, men problemet er det samme.

Jeg tænker det må være en konflikt mellem JCE/Tinymce og 1.0.15.

<-- mod note zimmik: Ikon sat til Solved ~ Løst -->
vh
/jep

User avatar
zimmik
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2096
Joined: Thu Aug 18, 2005 12:57 pm
Location: Skanderborg, Denmark
Contact:

Re: Align="center" i editmode??

Post by zimmik » Wed Jun 25, 2008 10:09 am

Hvilken browser bruger du? I Internet Explorer 7, vises teksten som standart centreret. Prøv evt. med en anden browser.

Du kan evt. prøve at indsætte text-align:left; for body i css-filen til din template, det kan måske løse problemet.
// Simon Milling Mikkelsen

Husk!: Google, og forummets søgefunktion er din ven!

User avatar
jep
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 115
Joined: Fri Oct 14, 2005 9:01 am
Contact:

Re: Align="center" i editmode??

Post by jep » Wed Jun 25, 2008 10:26 am

IE 7, FF 3; alle har det samme problem.

Det virker ikke som om det er css relaterat, og publiceres som sagt fint...
vh
/jep

User avatar
zimmik
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2096
Joined: Thu Aug 18, 2005 12:57 pm
Location: Skanderborg, Denmark
Contact:

Re: Align="center" i editmode??

Post by zimmik » Sat Jun 28, 2008 9:50 am

Prøv af kigge efter i editorens konfiguration, om den er sat til at bruge templatets CSS-klasser. Hvis den er det, så prøv at slå det fra, og se om det hjælper.
// Simon Milling Mikkelsen

Husk!: Google, og forummets søgefunktion er din ven!

User avatar
jep
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 115
Joined: Fri Oct 14, 2005 9:01 am
Contact:

Re: Align="center" i editmode??

Post by jep » Tue Jul 01, 2008 12:44 pm

det hjalp!

tak for hjælpen!
vh
/jep

User avatar
zimmik
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2096
Joined: Thu Aug 18, 2005 12:57 pm
Location: Skanderborg, Denmark
Contact:

Re: Align="center" i editmode??

Post by zimmik » Tue Jul 01, 2008 1:50 pm

Det var så lidt :)

Jeg sætter lige ikonet til Solved. Husk, at det skal ændres i det første indlæg, før det bliver vist i oversigten.
// Simon Milling Mikkelsen

Husk!: Google, og forummets søgefunktion er din ven!


Locked

Return to “Template, CSS og Design”