Internet Explorer og Joomla (mystisk fejl)

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.
Locked
utumno
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Wed Jul 16, 2008 3:46 pm
Location: Aalborg

Internet Explorer og Joomla (mystisk fejl)

Post by utumno » Wed Jul 16, 2008 3:58 pm

Jeg er noget lost her. Jeg har lavet en side for en gut jeg kender, men har problemer med at få mine flashlinks på forsiden til at virke i IE. Jeg har selvfølgelig ingen problemer med at få den til at virke i Firefox.

Når URL bliver afspillet på denne måde i IE: http://npolielamper.dk/ så fungerer mine links ikke.

Men når den samme URL bliver afspillet i IE således: http://npolielamper.dk/index.php?option ... e&Itemid=1 eller bare således: http://npolielamper.dk/index.php så virker det hele ganske fint.

Hvis der var en der kunne give mig en fornuftig forklaring på dette meget mystiske problem, så ville det være super sejt.

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Internet Explorer og Joomla (mystisk fejl)

Post by Gadensgaard » Wed Jul 16, 2008 7:36 pm

Jeg har ingen problemer med at navigere på din side i IE. Hvis det ikke er problemet må du prøve at forklare igen

utumno
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Wed Jul 16, 2008 3:46 pm
Location: Aalborg

Re: Internet Explorer og Joomla (mystisk fejl)

Post by utumno » Wed Jul 16, 2008 8:24 pm

Det var selvfølgelig fjollet af mig. Jeg skulle sgu da have tjekket de links jeg satte ind i indlæget, så jeg ikke spilder jeres tid. :-[ Prøv at sætte www foran npolielamper.dk, så laver den fejlen.

utumno
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Wed Jul 16, 2008 3:46 pm
Location: Aalborg

Re: Internet Explorer og Joomla (mystisk fejl)

Post by utumno » Wed Jul 23, 2008 4:07 pm

Er der en af jer, der har en ide om hvordan dette kan rettes.


Locked

Return to “Template, CSS og Design”