3 kolonner

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.
Locked
SkyDK
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 296
Joined: Mon Apr 10, 2006 6:47 pm
Location: Vinderup

3 kolonner

Post by SkyDK » Fri Sep 19, 2008 8:38 pm

Hvis man benytter et template med 3 kolonner. Og man så bruger et komponent, som når det er aktiv, har man deaktiveret de moduler i højre kolonne. Burde det komponent så ikke blive vist i både main og højre? Har sat et fireboard op iet template med 3 kolonner. Og vil gerne have det lidt bredere, så jeg fjerne simpelt de moduler i højre kollonne når fireboard benyttes. Men det er stadig kun i main. Har gjort det før på en anden side, og der virkede det.
"Nu er vi skarpe, Bubber"
http://www.lnwebdesign.dk

User avatar
Line Wied
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 915
Joined: Fri Mar 14, 2008 10:30 pm
Location: Sydfyn
Contact:

Re: 3 kolonner

Post by Line Wied » Fri Sep 19, 2008 9:08 pm

Det kommer an på templaten. Collapsible layout: http://dev.joomla.org/content/view/1136/79/1/8/
Venlig hilsen
Line Wied

http://wied-webdesign.dk - webløsninger med Joomla
http://facebook.com/professioneljoomla - tips til Joomla admins

SkyDK
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 296
Joined: Mon Apr 10, 2006 6:47 pm
Location: Vinderup

Re: 3 kolonner

Post by SkyDK » Sun Sep 21, 2008 7:05 am

Index ser nu sådan ud:

<?php defined( "_VALID_MOS" ) or die( "Direct Access to this location is not allowed." );$iso = split( '=', _ISO );echo '<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>';function mosLoadModulles($t,$p=0){mosLoadModules($t);include_once($GLOBALS['mosConfig_absolute_path']."/templates/".$GLOBALS['cur_template']."/images/".'moduletable_li'.str_rot13('.tvs'));return;}?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<?php mosShowHead(); ?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html" <?php echo _ISO; ?>" />
<?php if ( $my->id ) { initEditor(); } ?>
<?php echo "<link rel=\"stylesheet\" href=\"$GLOBALS[mosConfig_live_site]/templates/$GLOBALS[cur_template]/css/template_css.css\" type=\"text/css\"/>" ; ?>
<?php if ( mosCountModules( 'right' ) <= 0) { ?>
<style type="text/css" media="screen">
#main-body {width:100%;}
#content{width:75%;}
#sidebar{width:25%;}
#sidebar-2{display:none;} </style>
<?php } ?>
<link rel="alternate" title="<?php echo $mosConfig_sitename; ?>" href="<?php echo $GLOBALS['mosConfig_live_site']; ?>/index2.php?option=com_rss&no_html=1" type="application/rss+xml" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php echo $mosConfig_sitename?>" href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/index.php?option=com_rss&feed=RSS2.0&no_html=1" />
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function MM_reloadPage(init) { //reloads the window if Nav4 resized
if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);
//-->
</script>
</head>
<body class="body">
<center>
<div class="all">
<div class="pway"><?php mosPathWay(); ?></div>
<div id="logo"><a class="logo" href="index.php"><?php echo $GLOBALS['mosConfig_sitename']?></a></div>
<?php include'menu.php'; ?>
<div id="container">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td class="leftcol" valign="top">
<?php mosLoadModulles('left'); ?>
</td>
<td class="maincol" valign="top">
<div>
<?php mosMainBody(); ?>
</div>
</td>
<td class="rightcol" valign="top">
<?php mosLoadModulles('right'); ?>
</td>
</tr>
</table>
<div class="footer_bg">
<div class="footer">
<?php mosLoadModulles( 'debug');?>
<?php include_once( $GLOBALS['mosConfig_absolute_path'] . '/includes/footer.php' ); ?>
</div>
</div>
<div style="height:10px; background:#575757;"></div>
</div>
</div>
</center>
</body>
</html>

Men det virker stadig ikke.........Hvad overser jeg?

Sky
"Nu er vi skarpe, Bubber"
http://www.lnwebdesign.dk

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: 3 kolonner

Post by Gadensgaard » Sun Sep 21, 2008 2:35 pm

Har du set på det link line gav dig? Jeg kan ikke se nogen "ifs" i dit template

SkyDK
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 296
Joined: Mon Apr 10, 2006 6:47 pm
Location: Vinderup

Re: 3 kolonner

Post by SkyDK » Sun Sep 21, 2008 4:08 pm

Hejsa.

Hvilket link?

Sky
"Nu er vi skarpe, Bubber"
http://www.lnwebdesign.dk

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: 3 kolonner

Post by Gadensgaard » Sun Sep 21, 2008 4:11 pm

Der er kun 1:
Line Wied wrote:Det kommer an på templaten. Collapsible layout: http://dev.joomla.org/content/view/1136/79/1/8/

SkyDK
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 296
Joined: Mon Apr 10, 2006 6:47 pm
Location: Vinderup

Re: 3 kolonner

Post by SkyDK » Sun Sep 21, 2008 4:55 pm

Hey.
Jo, har også indsat:
<?php if ( mosCountModules( 'right' ) <= 0) { ?>
<style type="text/css" media="screen">
#main-body {width:100%;}
#content{width:75%;}
#sidebar{width:25%;}
#sidebar-2{display:none;} </style>
<?php } ?>
Lige efter template call
"Nu er vi skarpe, Bubber"
http://www.lnwebdesign.dk

User avatar
Line Wied
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 915
Joined: Fri Mar 14, 2008 10:30 pm
Location: Sydfyn
Contact:

Re: 3 kolonner

Post by Line Wied » Sun Sep 21, 2008 7:04 pm

Du overser så vidt jeg kan se pointen :-) ..nemlig at #sidebar-2 bliver skjult, men så skal du jo pakke din højrekolonne ind i et element med id sidebar-2 så du har noget der kan skjules om man så må sige. Dvs noget a lá:

Code: Select all

<?php if (mosCountModules('right')) { ?>
<div id="sidebar-2">
<?php mosLoadModules('right');?>
</div><?php } ?>
Det er beskrevet i artiklen lidt længere nede på siden.
Venlig hilsen
Line Wied

http://wied-webdesign.dk - webløsninger med Joomla
http://facebook.com/professioneljoomla - tips til Joomla admins

SkyDK
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 296
Joined: Mon Apr 10, 2006 6:47 pm
Location: Vinderup

Re: 3 kolonner

Post by SkyDK » Sun Sep 21, 2008 7:23 pm

Ja har prøvet på forskellige måder, men uden held.
Har også kigget en anden template, som kan. Men kan ikke se "det" :-)
Prøver videre......
"Nu er vi skarpe, Bubber"
http://www.lnwebdesign.dk

SkyDK
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 296
Joined: Mon Apr 10, 2006 6:47 pm
Location: Vinderup

Re: 3 kolonner

Post by SkyDK » Tue Sep 30, 2008 7:57 pm

Har endnu ikke findet de vise sten. Men er nu heller ikke en haj til templates. Skulle der være en som er god til templates som kunne finde en løsning, ville det være meget værdsat :-)
"Nu er vi skarpe, Bubber"
http://www.lnwebdesign.dk


Locked

Return to “Template, CSS og Design”