Problem med Æ, Ø, Å, æ, ø og å i komponent

Spørgsmål relateret til oversættelser af core eller 3-parts udvidelser.

Moderators: b-ronnow, rbuelund

Locked
cagge99
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Tue Feb 02, 2010 2:01 pm

Problem med Æ, Ø, Å, æ, ø og å i komponent

Post by cagge99 » Thu Dec 02, 2010 7:31 pm

Hej jeg har et problem i et komponent fra mylansite.org.

Jeg kan ikke skrive Æ, Ø, Å, æ, ø og å.

Nogen der kan hjælpe mig?

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 25756
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Problem med Æ, Ø, Å, æ, ø og å i komponent

Post by Per Yngve Berg » Thu Dec 02, 2010 7:59 pm

Hvilken komponent?

cagge99
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Tue Feb 02, 2010 2:01 pm

Re: Problem med Æ, Ø, Å, æ, ø og å i komponent

Post by cagge99 » Thu Dec 02, 2010 7:59 pm

Ja det drejer sig faktisk om dem alle. hvis det siger dig noget

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 25756
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Problem med Æ, Ø, Å, æ, ø og å i komponent

Post by Per Yngve Berg » Thu Dec 02, 2010 9:41 pm

Der er denne linje i head-sektionen som er korrekt:

Code: Select all

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
Men nogle linjer længere ned kommer den igen forkært:

Code: Select all

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;_ISO" />

cagge99
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Tue Feb 02, 2010 2:01 pm

Re: Problem med Æ, Ø, Å, æ, ø og å i komponent

Post by cagge99 » Thu Dec 02, 2010 9:54 pm

Det er bare i selve HTML koden for hele designet eller er det for hvert komponent?

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 25756
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Problem med Æ, Ø, Å, æ, ø og å i komponent

Post by Per Yngve Berg » Fri Dec 03, 2010 5:46 am

Hvad er din URL?

cagge99
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Tue Feb 02, 2010 2:01 pm

Re: Problem med Æ, Ø, Å, æ, ø og å i komponent

Post by cagge99 » Sat Dec 04, 2010 10:05 am


User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 25756
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Problem med Æ, Ø, Å, æ, ø og å i komponent

Post by Per Yngve Berg » Sun Dec 05, 2010 4:22 pm

Der ser ud som det er forkært i en sprogfil. Sprogfiler lagres i UTF8 uden BOM.
Brug Notepad++ (ikke den der følger med Windows).

cagge99
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Tue Feb 02, 2010 2:01 pm

Re: Problem med Æ, Ø, Å, æ, ø og å i komponent

Post by cagge99 » Sun Dec 05, 2010 11:12 pm

Jeg siger mange tak for hjælpen :D


Locked

Return to “Oversættelser (lokalisering)”