Stavefejl

Spørgsmål relateret til oversættelser af core eller 3-parts udvidelser.

Moderators: b-ronnow, ot2sen, rbuelund

Birnil
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Fri Dec 12, 2014 12:33 pm

Stavefejl

Postby Birnil » Fri Dec 12, 2014 2:53 pm

Jeg bruger Joomla 2.5 og har længe været irriteret over en stavefejl i modulindstillingerne: 'Advanced' oversættes til 'Advancerede'. Det korrekte er 'Avancerede'. Er/bliver det rettet i Joomla 3?
Venlig hilsen Birthe

User avatar
rbuelund
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 649
Joined: Sat Feb 10, 2007 9:07 pm
Location: Århus
Contact:

Re: Stavefejl

Postby rbuelund » Fri Dec 12, 2014 3:06 pm

Hej Birthe

Jeg mener det er rettet og når jeg søger pakkerne igennem så finder jeg i hvert fald ikke ordet "Advancerede" - men retter ikke længere stavefejl i 2.5 pakken da supporten alligevel udløber om få uger. En opgradering til 3.3.x vil afhjælpe problemet.

Venlig hilsen
Ronny
Ronny Buelund
Coordinator of the Danish Joomla Translation Team: http://danskjoomla.dk
Owner of http://ableit.dk


Return to “Oversættelser (lokalisering)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests