Sprog

Til emner der ikke passer i de andre kategorier.

Moderators: b-ronnow, ot2sen

Post Reply
Mici2018
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Jan 15, 2018 11:49 am

Sprog

Post by Mici2018 » Mon Jan 15, 2018 12:01 pm

Hvordan får jeg det danske sprog som standard?
Hvordan får jeg baggrundsbilledet væk i editor?
Mvh.
Preben Mikkelsen

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 661
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Sprog

Post by b-ronnow » Mon Jan 15, 2018 1:21 pm

Hej Preben

Velkommen til forum
Du skal ind i administrator -> udvidelser -> Sprog
Hvis du ikke har installeret skal du have det installeret, det finder du øverst til venstre.

Hvis det er installeret, så er der en stjerne , den skal du trykke på
Der findes både standard til frontend og til administrator og de bør vælges efter det behov du har.

Svaret er lavet ud fra du bruger Joomla 3!
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

Mici2018
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Jan 15, 2018 11:49 am

Re: Sprog

Post by Mici2018 » Mon Jan 15, 2018 1:39 pm

Danish står nu som default, men det ændre ikke i topmenuen, der står stadig users, menus, content osv.

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 661
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Sprog

Post by b-ronnow » Mon Jan 15, 2018 1:52 pm

Det er fordi du har sat den på frontend

Der er en dropdown hvoor der står "Site" den skal du ændre til administrator og sætte default til danish derinde
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

Mici2018
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Jan 15, 2018 11:49 am

Re: Sprog

Post by Mici2018 » Mon Jan 15, 2018 11:05 pm

TAK! Det fungerer, så nu håber jeg på hjælp til at fjerne baggrundsbilledet i editor, så jeg får en ren flade at skrive på

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 661
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Sprog

Post by b-ronnow » Tue Jan 16, 2018 6:25 am

Hvilken editor bruger du?
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

Mici2018
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Jan 15, 2018 11:49 am

Re: Sprog

Post by Mici2018 » Tue Jan 16, 2018 10:01 am

Jeg bruger JCE

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 661
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Sprog

Post by b-ronnow » Tue Jan 16, 2018 11:37 am

Du skal gå i administrator -> Components -> JCE > Editor Global Configuration

Der sættes editor style til default. så skulle du have en normal editor
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

Mici2018
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Jan 15, 2018 11:49 am

Re: Sprog

Post by Mici2018 » Tue Jan 16, 2018 12:21 pm

Tak for din store hjælp

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 661
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Sprog

Post by b-ronnow » Tue Jan 16, 2018 1:27 pm

Dejligt det kom til at fungere

Jeg har tilladt mig at sætte emnet som løst, ved at markere det grønne flueben.

God dag til dig
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

Mici2018
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Jan 15, 2018 11:49 am

Re: Sprog

Post by Mici2018 » Tue Jan 16, 2018 3:06 pm

Hvor finder jeg en dansk sprogpakke? Jeg er ved at starte et nyt websted op

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 661
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Sprog

Post by b-ronnow » Tue Jan 16, 2018 3:18 pm

du finder sprog i Extentions -> Language
Øverst til venstre er der en knap, Installer.
Find det sprog du skal bruge og installer det
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

Mici2018
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Jan 15, 2018 11:49 am

Re: Sprog

Post by Mici2018 » Tue Jan 16, 2018 4:17 pm

TAK FOR DIN TÅLMODIGHED. ET SIDSTE SPØRGSMÅL HVOR FINDER JEG EN JCE EDITOR, SOM ER GRATIS

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 661
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Sprog

Post by b-ronnow » Tue Jan 16, 2018 4:24 pm

Det gør du inde i Extensions -> Extensions -> install from web
Der finder du alle de udvidelser der findes i Joomla extensions directory

Du skal vælge core versionen.
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

Mici2018
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Jan 15, 2018 11:49 am

Re: Sprog

Post by Mici2018 » Tue Jan 16, 2018 5:01 pm

DET VAR SÅ BARE LIGE ET MERE: HVORDAN FÅR JEG WEBSTEDETS NAVN OP I FANEN I STEDET FOR NEW PAGE: http://xn--danskejulemnd-egb.dk/
DER STÅR OGSÅ AT SIDEN IKKE ER SIKKER, HVAD SKYLDES DET?

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 661
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Sprog

Post by b-ronnow » Wed Jan 17, 2018 4:52 pm

Det gør du i menupunktet og fanebladet Page Display (Sidevisning)

Ang. Siden er usikker
Der skal du kontakte din host for at høre om deres muligheder for at få https / SSL på hjemmesiden
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

Mici2018
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Jan 15, 2018 11:49 am

Re: Sprog

Post by Mici2018 » Wed Jan 17, 2018 5:42 pm

Nu har jeg snart opgivet at få editor til at virke, JCE, for jeg har fulgt dit råd og sat Editor style til default. Jeg har prøvet afinstallere og geninstallere, uden det gav noget.Jeg har stadig et baggrundbillede i tekstfeltet.
Du skriver jeg skal vælge core versionen og jeg er ikke sikker på jeg har valgt rigtig. Jeg har valgt denne: http://xn--danskejulemnd-egb.dk/adminis ... _installer

Mici2018
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Jan 15, 2018 11:49 am

Re: Sprog

Post by Mici2018 » Mon Jan 22, 2018 9:24 am

Editoren var ikke sat til satndard, så nu virker den. Kan man ændre på liniafstanden i Joomla?


Post Reply

Return to “Diverse (Off topic)”