Flytte Component fra 1.5 til 3.3

Til emner der ikke passer i de andre kategorier.

Moderator: b-ronnow

Locked
Nossie
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Mon Mar 28, 2011 11:57 am

Flytte Component fra 1.5 til 3.3

Post by Nossie » Mon Dec 22, 2014 3:56 pm

Jeg har et udvidelses modul (Component), som jeg gerne vil have flyttet fra version 1.5, som det er udviklet til over på version 3.3.

Jeg kan en smule programmering, men er ikke PHP superuser.

Jeg har forsøgt at læse mig til hvad der er forskel på udvikling til 1.5 og 3.3, men er ikke rigtigt lykkedes med det.

Er der nogen som kan henvise mig til noget let forståelig dokumentation eller måske guide mig i konverteringen af componenten.

Den originale udvikler at componenten findes ikke mere - jeg forsøgte at få en opdatering, men pludselig var hjemmeside og mail ikke kontaktbar.

 
User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 723
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Flytte Component fra 1.5 til 3.3

Post by b-ronnow » Tue Dec 23, 2014 8:06 am

Hej Nossie
Joomla 1.5 og Joomla 3 components kører slet ikke sammen.
Er det et component du selv har bygget eller et du har downloadet.
Hvis du har downloadet det, så se om udbyderen ikke har et der passer til Joomla 3.
Best regards
Brian
http://i-strategi.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

Nossie
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Mon Mar 28, 2011 11:57 am

Re: Flytte Component fra 1.5 til 3.3

Post by Nossie » Tue Dec 23, 2014 10:18 pm

Jep det er jo netop hvad der er problemet.

Jeg har været i kontakt med udvikleren, og svarer var at han var i gang med at porte modulet, men nu kan jeg ikke længere få fat i ham, hjemmeside og email virker ikke mere.

Derfor vil jeg gerne selv lave arbejdet, men mangler "manual" - "dokumentation" der viser hvad der er forskel på en component til 1.5 og hvad det kræver at virke på 3.3.

Selve modulet er perfekt til vores brug og jeg har ikke kunne finde andre som kan erstatte det.
Vi vil gerne som alle andre op og kører version 3.3.x af joomla.

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 723
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Flytte Component fra 1.5 til 3.3

Post by b-ronnow » Wed Dec 24, 2014 9:24 am

Jeg tror det er bedst du sætter dig ind i hvordan den nye component skal være bygget op.

Der kan du sikkert bruge det i Joomla 1.5 som er nødvendigt.
Tag et kig i docs om hvordan strukturen er i components når de skal udvikles.
Best regards
Brian
http://i-strategi.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 27010
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Flytte Component fra 1.5 til 3.3

Post by Per Yngve Berg » Wed Dec 24, 2014 12:38 pm


littlejohn
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 242
Joined: Tue Jan 05, 2010 2:55 pm

Re: Flytte Component fra 1.5 til 3.3

Post by littlejohn » Tue Jan 06, 2015 11:22 pm

Det er nødvendigt at vide noget mere for at kunne give nogen som helst retning eller fingerpeg... :)
- Er det et modul eller en komponent (eller noget andet, eller flere dele)?
- Hvad kan den?
- Hvor omfattende er den?
- Integrere den med noget eller arbejder den selvstændigt?

(Alternativt: kan du sende den originale udvidelse/ftp til eksempel til den på jra@cgonline.dk tager jeg gerne et hurtigt kig på den)
Janich Rasmussen
Lead developer @ CGOnline.dk - Vi elsker Joomla!

 

Locked

Return to “Diverse (Off topic)”