[LØST] Kloning af Joomla gik lidt galt!

Til emner der ikke passer i de andre kategorier.

Moderator: b-ronnow

Locked
frimbas
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 78
Joined: Wed Jan 23, 2008 9:08 am
Location: Denmark/Norway
Contact:

[LØST] Kloning af Joomla gik lidt galt!

Post by frimbas » Wed Mar 02, 2016 8:34 am

Hej!
Jeg benytter Instalatron i min kontrolpanel på mit webhotel. Der skulle jeg flytte mit Joomla fra et domæne over til det andre (begge administreres i samme kontrolpanel.)
Jeg vælger at klone Joomla. Instalatron laver en ny database ud af original fbas_j1 til fbas_j3
Og alle filer kopieres over. Alt i skønneste orden. Jeg går ind i kontrolpanelet på Joomla og taster ind de nye databasenavn og kodeord (som jeg formoder er det samme).
For ordens skyld forsøger jeg tage backup af den gamle, Den fejler hele tiden. Den slettes så.

Nu får jeg fejlmelding ved forsøg på at gå til siden, at kontakt til sql fejlet.
har været inde i configuration og ændret til rigtig databasenavn. Men kan det være de kryptiske kodeord som er årsag? Og hvordan løser jeg dette?
Last edited by frimbas on Wed Mar 02, 2016 10:48 am, edited 1 time in total.
Hilsen

Hans-Petter

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 709
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Kloning af Joomla gik lidt galt!

Post by b-ronnow » Wed Mar 02, 2016 8:42 am

Det lyder til at dit nye kodeord på fbas_j3 er anderledes end det på fbas_j1
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

frimbas
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 78
Joined: Wed Jan 23, 2008 9:08 am
Location: Denmark/Norway
Contact:

Re: Kloning af Joomla gik lidt galt!

Post by frimbas » Wed Mar 02, 2016 9:27 am

Hvor finder man det kodedeord?
Systemet har jo genereret det selv. Kan man gå ind i phpAdmin og finde det der?
Hilsen

Hans-Petter

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 709
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Kloning af Joomla gik lidt galt!

Post by b-ronnow » Wed Mar 02, 2016 9:33 am

Inde i din administrator til databaserne. burde du have adgang til loginoplysningerne til de databaser du har.
Jeg kender desværre ikke Instalatron, så jeg kan guide dig hen til det
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

frimbas
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 78
Joined: Wed Jan 23, 2008 9:08 am
Location: Denmark/Norway
Contact:

Re:Kloning af Joomla gik lidt galt!

Post by frimbas » Wed Mar 02, 2016 9:50 am

Den som søger finder :-) :-)
Jeg fandt ud af at via mit Kontrolpanel for mit webhotel, kan jeg administrere kodeord og brugernavn til databasen, mens alt andet skal jeg via phpAmdin.

Så er det problem løst! Men før hen var ikke de kodeord læselig, men når jeg har været inde og ændret på dem, er de læsbare. Det skal jeg nu finde ud af. :D
Hilsen

Hans-Petter

frimbas
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 78
Joined: Wed Jan 23, 2008 9:08 am
Location: Denmark/Norway
Contact:

[lØST] Kloning af Joomla gik lidt galt!

Post by frimbas » Wed Mar 02, 2016 10:22 am

Jeg vælger at sætte denne til løst, og poster en ny tråd med at gøre kodeord ulæselig.
Tak for indspil!
Hilsen

Hans-Petter


Locked

Return to “Diverse (Off topic)”