Where is the URL generated? Multiple "index.php" in URL problem

For Joomla! 1.0 Coding related discussions.
User avatar
nethead
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Thu Nov 24, 2005 9:38 am

Where is the URL generated? Multiple "index.php" in URL problem

Postby nethead » Fri Nov 23, 2007 11:13 am

Hi,

ii am using J 1.0.13 with the gallery2 component (serbanc patched version). The g2 component/modules are generating URLs with multiple instances of "index.php", example "http://mysite.com/index.php/index.php/index.php?option=..".

Question: Is there a central place in the Joomla code where i can interfere and replace several instances of "index.php" with one using regexp replace? Ive tried a couple of places in the source but my knowledge of joomla is to poor...

SEF/SEO is completely OFF! The SEF Mambot ist not published.

thanx,

  nethead

User avatar
Partic
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 97
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:08 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Where is the URL generated? Multiple

Postby Partic » Tue Apr 22, 2008 3:05 am

Nethead,

Did you find a solution for fixing this? I'm encountering the same thing at the moment with a 1.0.15 G2 bridge install.

Solution that worked: http://gallery.menalto.com/node/65271

Patrick
Patrick Jackson
KPS: http://www.kpsystems.com.au
The Melbourne Joomla User Group: http://www.joomla.org.au/melbourne-user-group
Twitter: partic

imprintmx
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Jun 18, 2008 10:40 pm

Re: Where is the URL generated? Multiple

Postby imprintmx » Wed Jun 18, 2008 10:54 pm

Could someone please tell me if there is a solution to the multiple index.php/index.php problem. My 23 page website is now generating a 500+ page sitemap! I believe it has to do with accessibility/font sizes but would appreciate any advice.

Thanks,
Janet

mrtjwest
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Mon Jan 25, 2010 3:31 pm

Re: Where is the URL generated? Multiple

Postby mrtjwest » Thu Jan 06, 2011 8:02 pm

wow, was there an answer to this one? as i'm having this problem massively, and it's generating too much duplicate content.


Return to “Joomla! 1.0 Coding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests