Joomla Unit en català

Moderators: el_libre, General Support Moderators

Locked
junitcatala
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Sep 06, 2008 3:10 pm

Joomla Unit en català

Post by junitcatala » Sat Sep 06, 2008 3:12 pm


arivor
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Thu May 24, 2007 8:53 pm

Re: Joomla Unit en català

Post by arivor » Mon Sep 08, 2008 8:50 pm

Hola,

Pel bé de la comunitat de parla catalana del Joomla! espero que aquesta proposta de el_libre tiri endavant. Hi ha la possibilitat d'oferir un fòrum conjunt de suport i ajuda en català, descàrregues conjuntes, de diferents orígens però juntes.

Això sobretot ha de servir perquè els usuaris de Joomla en català tinguin un lloc de referència on anar a buscar les traduccions al català i un lloc de referència de suport en català.

Vinga a tots els administradors i usuaris, opineu, digueu la vostra. Entre tots hem de posar el granet de sorra per formar LA COMUNITAT DE JOOMLA! EN CATALÀ.

Qui ningú se senti exclòs, al contrari, que tothom si senti convidat i amb ganes de participar i fer créixer a la comunitat!

Després es pot anar parlant de fer una associació, que és complementari amb aquest espai.

Salut i endavant amb el Joomla! en català!

Segimon Rovira

arivor
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Thu May 24, 2007 8:53 pm

Re: Joomla Unit en català

Post by arivor » Tue Sep 23, 2008 9:32 am

Hola,

Sembla que la idea de Joomlaunit es deixa per falta de suport. Per mi això no és cap bona notícia. Jo com un simple usuari de Joomla vull el millor per la comunitat. Jo particularment no vull res, cap protagonisme ni crear cap web sobre el Joomla.

Crec que en cap moment s'ha dit de tancat cap web, la idea és crear un lloc on centralitzar tot el que es vagi traduint i oferir un lloc de suport. De moment ha fracassat la idea. És molt trist.

En aquests moments podem trobat 3 traduccions del joomla! 1.5.7 amb l'agravant que no són compatibles ja que n'hi ha dues que fan servir la mateixa terminologia que sofcatalà i l'extinta joomlacat.org que és ca-AD. Per mi és la millor solució. Però hi ha un altre projecte que fa servir ca-ES. Això de cara al reconeixement oficial per part de Joomla! és fatal!! No sé com va, però així és impossible la unió.

El pitjor és que s'està triplicant la feina, 3 vegades pel mateix, en lloc de traduir nous components que n'hi ha molts per fer!!

No he dit res abans perquè he vist els ànims poc receptius, però ara no m'ho puc callar. No estem ajudant a Joomla! en català. El Joomla! estarà per sobre de tots nosaltres, no som tant importants, però estem endarrerint l'avenç del Joomla! en català.

Encara espero que algun dia el seny passi per sobre de tot això, i es crei una comunitat catalana. Tal com estan les coses sembla més impossible crear una associació.

Salut,

Arivor
http://www.naturisme.cat


Locked

Return to “Notícies”