Problema amb menú que no puc ni traduir ni canviar...

Moderator: el_libre

Jota_eme
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Tue Oct 07, 2008 2:27 pm

Problema amb menú que no puc ni traduir ni canviar...

Postby Jota_eme » Wed Oct 08, 2008 11:18 am

Hola!

abans de res,dir que soc nou...jejeje

el cas esque m'he registrat perquè soc usuari del Joomla! i tinc un greu problema.

La plantilla que tinc instalada es la ''rhuk_solarflare_ii'' una de les que ve instalada per defecte.
Doncs el problema el tinc en els noms del menú (menu principal,recusos Joomla)i no trobe l'opció per poder canviar el nom del menu... :'(
(no es un módul,simplement es el que encapçala els moduls...)

espere que em pugau ajudar,ja que em corre certa presa... :p

Salut i gràcies!

User avatar
el_libre
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 154
Joined: Wed May 23, 2007 10:09 pm
Location: Barcelona
Contact:

Re: Problema amb menú que no puc ni traduir ni canviar...

Postby el_libre » Thu Oct 09, 2008 6:14 pm

Els noms dels menús solen ser interns, i és recomanable no tocar-los.En principi estan tots dintre del gestor de menús,on també pots tocar els submenús però com et dic aquells que tenen nom del pal mainmenu més et valdria no tocar-los.Paciència.Els altres són editables i sense cap problema.

el_libre

www.catmidia.cat
el.libre@gmail.com
http://www.catmidia.cat
Catalan Translation Team / Catalan Community

KuBe
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 60
Joined: Thu Sep 11, 2008 7:13 pm
Contact:

Re: Problema amb menú que no puc ni traduir ni canviar...

Postby KuBe » Thu Oct 09, 2008 8:56 pm

Però el que encapçala és el nom del mòdul...
Que jo sàpiga el nom del menú mainmenu només és visible a administració.
Guillem Cuberes (KuBe) - Member of the Catalan Joomla Translation Team

User avatar
el_libre
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 154
Joined: Wed May 23, 2007 10:09 pm
Location: Barcelona
Contact:

Re: Problema amb menú que no puc ni traduir ni canviar...

Postby el_libre » Thu Oct 09, 2008 9:20 pm

En el moment en que edites un dels mòduls que contenen cada menú els hi pots posar el títol que vulguis, o bé pots triar que no es mostri cap mòdul.
Fes servir el gestor de Mòduls


el_libre
el.libre@gmail.com
http://www.catmidia.cat
Catalan Translation Team / Catalan Community

Jota_eme
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Tue Oct 07, 2008 2:27 pm

Re: Problema amb menú que no puc ni traduir ni canviar...

Postby Jota_eme » Fri Oct 10, 2008 11:25 am

gràcies per intentar ajudarme,però el que jo vull dir no es açò...

els noms dels Móduls si que puc editarlos,però no es el que vull...

hi ha un nom que encapçala tots els moduls i menús,i en el meu cas son: Menú Principal i Recursos Joomla, i jo vull canviar aquest últim.

Vos adjunte una captura de pantalla perquè m'entengau.
Image

User avatar
el_libre
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 154
Joined: Wed May 23, 2007 10:09 pm
Location: Barcelona
Contact:

Re: Problema amb menú que no puc ni traduir ni canviar...

Postby el_libre » Fri Oct 10, 2008 12:39 pm

I jo et repeteixo que és el nom d`alguns mòduls.Cada menú per mostrar-se ha de ser inclòs en un mòdul.Veus el Menú Principal perquè hi ha un mòdul que es diu Menú Principal (mod_mainmenu) i que dins hi ha inclòs el Menú Principal, igual et passa amb el de recursos.Busca el mòdul anomenat Recursos Joomla i Edita'l el títol, desactiva'l o fes el que vulguis amb ell.

el_libre
el.libre@gmail.com
http://www.catmidia.cat
Catalan Translation Team / Catalan Community


Return to “Temes sobre la traducció”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests