Page 1 of 1

Problema amb allvideo

Posted: Tue Feb 24, 2009 12:35 pm
by simfomet
Hola,

a veure si hem podeu donar un cop de ma ja que he instal.lat a joomla el plugin allvideos deixant la configuració per defecte que portava. En el meu servidor he crea la carpeta audio on vull allotjar arxius mp3 quedant la ruta que por defecte s'indica images/stories/audio.

Seguidament he pujat un arxiu mp3 per provar a través de ftp e insertat el codi a l'article en questió amb el format {mp3}nomdel'arxiu{/mp3}. Al anar a la web i refrescar apareix el reproductor pero no reprodueix l'mp3 al clickar al play. M'he oblidat d'alguna cosa?

Re: Problema amb allvideo

Posted: Thu Feb 26, 2009 11:07 pm
by KuBe
pots psoar la direcció de la web?
sembla ser que no troba l'arxiu, si tingués la web ens en podem assegurar.

Re: Problema amb allvideo

Posted: Fri Feb 27, 2009 10:44 am
by simfomet
Tens raó l'havia d'haver posat, l'enllaç directe és aquest http://www.rponent.zobyhost.com/index.p ... 0&Itemid=2 i ara mateix apunta a un arxiu allotjat en un "filehosting" extern ja que ho vaig provar per a veure si així funcionava però té el mateix comportament que amb un arxiu pujat al mateix servidor que la web.

T'agraeixo l'ajuda perquè no sé pas que fer.

Re: Problema amb allvideo

Posted: Fri Feb 27, 2009 2:12 pm
by KuBe
no pots apuntar a una web, has d'apuntar a un arxiu mp3 concret.
ara mateix el flash apunta aquí http://www.badongo.com/file/13575043
i això no pot ser, ha de ser una direcció completa de l'arxiu en qüestió (http://web.com/arxiu.mp3)

Re: Problema amb allvideo

Posted: Fri Feb 27, 2009 4:37 pm
by simfomet
Crec que ho entenc, el que passa és que per exemple ara ho he canviat i apunta a un arxiu mp3 pujat al mateix servidor on està la web a la carpeta /htdocs/images/stories/audio i he comprovat mil vegades la ruta per l'àudio que té el plugin que és images/stories/audio i el comportament és exactament el mateix.

EDITO-Després de fer-ho m'ha funcionat per primer cop i no he fet res diferent que anteriorment la veritat.
Podríes explicar-me una mica alhora de penjar arxius en un "filehosting" extern, jo creia que l'adreça que et dóna la web al acabar de pujar-lo era el que havies de ficar al codi del plugin.

Re: Problema amb allvideo

Posted: Fri Feb 27, 2009 4:54 pm
by KuBe
no, només et funcionaran el serveis concrets que suporti el component, com [youtube], google videos....
o com has fet ara, els arxius directament.

per exemple en aquesta última web que t'he dit que no podies fer servir, és simplement que per descarregar l'arxiu en qüestió has d'omplir un captcha que serveix precisament per a que no es pugui fer servir per posar continguts directament a una web fent servir els seus servidors.
els hi interessa pel fet de que el visitant ha de passar per la seva web per descarregar alguna cosa, així tenen moltes visites i poden cobrar més per la publicitat que tenen.

Re: Problema amb allvideo

Posted: Fri Feb 27, 2009 8:45 pm
by simfomet
Ok, gràcies. Hi ha algun servidor que es pugui pujar mp3 i soporti el plugin? Perdona tanta pregunta pero estic encara verd amb Joomla i com més el vaig utilitzant més m'agrada.

Re: Problema amb allvideo

Posted: Fri Feb 27, 2009 9:17 pm
by KuBe
jo es que no el faig servir...
et passo enllaços de documentació.
http://www.joomlaworks.gr/content/view/16/42/
http://www.joomlaworks.gr/content/view/35/41/

Re: Problema amb allvideo

Posted: Mon Mar 02, 2009 10:35 am
by simfomet
Gràcies, me'ls miraré a veure si n'aprenc quelcom més.