Qüestió amb el phoca gallery

Moderator: el_libre

Locked
monra
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sat Aug 04, 2007 7:57 am

Qüestió amb el phoca gallery

Post by monra » Tue Aug 07, 2012 3:08 pm

Hola a tots, us agraïria si algú em pogués donar un cop de mà amb aquest component.
El tema es el següent, tinc una galeria sobre una cartellera de cinema d'una associació hi ha cada imatge posada en aquest component la intenció es posar-hi un vincle a un pdf amb la sinopsis, he provat directa ala descripció mitjançant el codi normal i no funciona surt tot el text amb l'enllaç, he buscat per varis llocs i no he trobat quelcom ni a l'ajut de phoca gallery, això si en un altre fòrum un noi diu que ho posa a l'ajut del phoca ( sincerament ho he mirat dos vegades i ja començo a dubtar-ho)
En fi a veure si algú em pot donar un cop de mà.

Salutacions i gràcies

andreucm
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Thu Sep 20, 2012 7:57 pm

Re: Qüestió amb el phoca gallery

Post by andreucm » Fri Sep 21, 2012 2:42 pm

Hola,
Soc nou en aquest foro i tambe tinc instal·lat el Phoca gallery però no se la solució a la teva pregunta. Ho he estat mirant per veure si en descobria alguna cosa però res.
No se con sera aquest foro però veig que tu ja fa dies que has fet la pregunta i fins ara ni bon dia per part de ningu.
Espero tinguis ja la solució.
Salutacions
Andreu

monra
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sat Aug 04, 2007 7:57 am

Re: Qüestió amb el phoca gallery

Post by monra » Fri Sep 21, 2012 5:08 pm

Ja ho he sol-locionat, més o menys, la qüestió es que es pot posar a la miniatura, però si ho vols posar a la foto gran con s'obre amb el popup no funciona, allà no serveix el codi, a més vaig fer-ho amb el component phoca download.
Salutacions

User avatar
johnnydement
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 56
Joined: Wed Dec 05, 2007 12:50 pm

Re: Qüestió amb el phoca gallery

Post by johnnydement » Mon Dec 03, 2012 7:42 pm

No ho entenc, les imatges les poses individualment?

Si ho fas així (vaja curro! xD) podries fer un div que l'englobi i posar allà l'enllaç...
Best open forum extension for joomla! www.kunena.com

monra
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sat Aug 04, 2007 7:57 am

Re: Qüestió amb el phoca gallery

Post by monra » Mon Dec 03, 2012 9:08 pm

johnnydement wrote:No ho entenc, les imatges les poses individualment?

Si ho fas així (vaja curro! xD) podries fer un div que l'englobi i posar allà l'enllaç...
Les imatges no le sposo individualment, però el tema no venía per les imatges si no , poder-hi posar a cada una la sipnsosis corresponent, però com vaig dir a l'agost, si mires la data del post, ja està tot solucionat.
:D

User avatar
johnnydement
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 56
Joined: Wed Dec 05, 2007 12:50 pm

Re: Qüestió amb el phoca gallery

Post by johnnydement » Mon Dec 03, 2012 9:30 pm

Ja ho he vist ja, però un col·lega per algún motiu ha linkat la pregunta al grup de fb de joomla en català, i no se, per si havia revifat o algo xD
Best open forum extension for joomla! www.kunena.com

monra
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sat Aug 04, 2007 7:57 am

Re: Qüestió amb el phoca gallery

Post by monra » Mon Dec 03, 2012 9:32 pm

ok, cap problema!!


Locked

Return to “Components, mòduls i joombots”