Page 1 of 1

Més d'una plantilla

Posted: Thu Jul 17, 2008 3:01 pm
by notincadreca
Hola,

En el disseny d'un nou lloc web, volem aplicar dues plantilles diferents. Això és possible ???

Gràcies

Re: Més d'una plantilla

Posted: Thu Jul 17, 2008 7:59 pm
by dverger
Hola,

et refereixes a que l'usuari registrat pugui seleccionar una plantilla o una altra o bé et refereixes a aplicar al lloc una fusió entre dues plantilles? En aquest segon cas... penses en una plantilla per uns apartats i una plantilla per a uns altres apartats?
Per altra banda, ja has pensat si serà emprant Joomla 1.0.x o bé Joomla 1.5.x? El funcionament de les plantilles en Joomla! és força distint.

Re: Més d'una plantilla

Posted: Tue Jul 22, 2008 6:22 pm
by el_libre
Jo et recomano que no et compliquis tan la vida, he fet recerca per Google, i no se'n parla gaire d'aquesta possibilitat , així que té pinta de poc possible (que d'altra banda atés el meu desconeixement, no descarto) .El que sí que pots fer és fer assignaments als mòduls de la plantilla en funció de l'opció de menú triada.És a dir:No pots canviar de plantilla però sí pots canviar l'aspecte de la mateixa activant o desactivant determinats mòduls.Et recomano que exploris aquesta segona possibilitat, de la que sí hi ha extensa documentació.
Et recomano que triis la darrera versió de Joomla, agafis una plantilla avançada i vagis fent proves, potser els resultats són prous satisfactoris com si tinguesis diferents plantilles ;)

el_libre
http://www.catmidia.cat