Web de fotografia en català

Moderator: el_libre

Locked
juanlopez4691
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sun Sep 18, 2005 11:07 pm

Web de fotografia en català

Post by juanlopez4691 » Tue Nov 01, 2005 1:02 pm

M'agradaria presentar-vos la web de la nostra associació de afeccionats a la fotografia de Vilassar de Dalt, el CEIF. Fa poc que he acabat de migrar d'una combinació de phpBB2 + modificacions que, més o menys, imitava el comportament d'un portal/CMS, però que m'obligava a renovar els continguts "a mà", editant el codi HTML de la pàgina de portada.

L'única pega és que encara no he pogut resoldre el lligam entre Joomla! i phpBB2 (el fem servir pels fòrums) a nivell de registre d'usuaris. També he tingut força problemes intentant "incrustar" els fòrums amb el "wrapper", especialment amb el navegador Opera (la pàgina queda tallada abans del final del seu contingut, es  dir, el iframe del "wrapper" es massa curt). Algú té experiència amb aixó? Joomla! "wrapper" + phpBB2 + coppermine galleries? Potser em recomaneu passar a SMF pel fòrum?

Estem molt ilusionats amb la nostra nova web i el fet d'haver-la pogut construir amb Joomla! integrament en Català. Espero que us animeu a visitar-la i, si a algú li agrada la fotografia, estarem encantats d'acullir-lo a la nostra web.

Ja em direu que us sembla!

http://www.foto-ceif.com

Locked

Return to “Webs realitzades amb Joomla!”