Web d'Utena en Català

Moderator: el_libre

Locked
animarval
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sat Aug 19, 2006 12:20 pm

Web d'Utena en Català

Post by animarval » Mon Aug 21, 2006 1:57 pm

Doncs a través del fòrum del 3xl.net sobre Utena vaig anar convocant diversa gent per a que es comencés una web sobre la sèrie utena però en català.
Al principi vam utilitzar el GooglePages , però amb el temps la gent buscava algo més. I sobretot buscàvem poder mantenir converses amb els usuaris de la web, seccions d'articles, fòrum,...
I vaig proposar el Joomla! però vaig agafar l'anglès perquè el català no estava a la última versió. Com a template vam triar el js_empire però vaig modificar-ne el CSS per a adeqüar-lo a la gama de colors de la sèrie i també per a afegir efectes visuals.
Sobretot m'ha sorprès gratament el Community Builder i la bona implementació que té amb d'altres components.

Si en voleu veure el resultat de tot això:
http://uteenc.100webspace.net

Doneu-ne opinions.

mikyatope
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 57
Joined: Tue Jan 30, 2007 11:12 pm

Re: Web d'Utena en Català

Post by mikyatope » Wed Feb 28, 2007 10:12 am

Eps ! doncs la web està molt bé! i ja mola això de modificar els templates per adeqüar-ho als gustos propis i no quedar-se amb la versió per defecte.

A Otakuab, el club de manga de la UAB ens hem passat no fa gaire al joomla, amb forums de SMF ( http://www.otakuab.com ) i el template de "another vista" (http://www.joomlamarket.de/home/3.html) d'aquesta gent... q vaig modificar, destrossant-lo una miqueta, tot s'ha de dir T.T ... pro weno, així se n'apren.

Per cert, una cosa q fa temps que busco i no trobo enlloc es implementar comentaris a les notícies... a la teva web ho fas amb el Community Buldier?? vaig mirar de instalar-lo però no vaig treure res en clar i al final no men vaig sortir  :(


Locked

Return to “Webs realitzades amb Joomla!”