Problem sa kodom banera

Locked
User avatar
somi-car
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Thu Jan 20, 2011 9:21 am

Problem sa kodom banera

Post by somi-car » Tue Aug 30, 2011 9:53 am

Problem je sledeci, ubacio sam kod za flash baner i sve lepo radi, medjutim negde u kodu postoji neka oznaka zbog koje nastaje ovaj prazan prostor:

Image

Da li moze neko da mi pomogne da nadjem gresku? Hvala!

<!-- BEGIN: HEADER -->

<div id="ja-headerwrap">
<div id="ja-header" class="clearfix" style="background: url(<?php echo $tmpTools->templateurl(); ?>/images/header/<?php echo $tmpTools->getRandomImage(dirname(__FILE__).DS.'images/header'); ?>) no-repeat top <?php if($this->direction == 'rtl') echo 'left'; else echo 'left';?>;">

<div class="ja-headermask">&nbsp;</div>

<p style="text-align: center;">
<object height="112" width="772"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shoc ... 10,0,32,18"
classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000">
<param name="src" value="images/glavni_baner.swf" />
<param name="wmode" value="transparent" />
<param name="base" value="http://localhost/test/" />
<param name="name" value="images/glavni_baner.swf" />
<embed height="112" width="772" name="images/glavni_baner.swf" base="http://localhost/test/" wmode="transparent"
src="images/glavni_baner.swf" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
</object>"><?php echo $sloganText;?></p>


<?php $tmpTools->genToolMenu(JA_TOOL_FONT, 'png'); ?>

<?php if($this->countModules('user4')) : ?>
<div id="ja-search">
<jdoc:include type="modules" name="user4" />
</div>
<?php endif; ?>

</div>
</div>

<!-- END: HEADER -->

User avatar
dmaricn
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 357
Joined: Sun Mar 12, 2006 9:30 pm
Location: Krusevac, Srbija
Contact:

Re: Problem sa kodom banera

Post by dmaricn » Thu Sep 22, 2011 10:01 am

Ja bih proverio prvo taj baner da nije sirok previse, predpostavljam da kada uklonis baner nema ta bela linija pri vrhu?

User avatar
Ninja023
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Tue Sep 20, 2011 10:15 am
Location: Zrenjanin
Contact:

Re: Problem sa kodom banera

Post by Ninja023 » Thu Sep 22, 2011 10:39 am

Koliko ja znam to se regulise preko CSS...napravi odredjena podesavanja za id tog div-a.


Locked

Return to “Šabloni”