Pomoc oko pozadine ...

Moderators: TheHacker, cicans

Locked
dachamcse
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Wed Mar 09, 2011 10:35 pm

Pomoc oko pozadine ...

Post by dachamcse » Tue Nov 08, 2011 11:15 am

Imam joomlu 1.5 i template "Bloc", ranije sam uspevao da promenim sliku pozadine i uspevalo je. Juce sam pokusao opet da je promenim ali sta god da uradim dobija staru sliku tj. pozadinu, prvo sam probao da je promenim tako sto bih sliku koju hocu da postavim promenio naziv i ekstenziju kao i kod stare, kada mi to nije uspelo probao sam i da menjam u CSS-u putanju i kako je upisan naziv i ekstenzija slike ali ne dobijam nikakve rezultate, kao da staru pozadinu vuce iz nekog cache-a, sto je najgore od svega te stare slike i nema vise nigde medju fajlovima ?!? barem ja ne mogu da je nadjem :)

Nije mi prvi put ovo da radim tako da mi je ovo skroz neshvatljivo, dosad nisam imao problema sa tim, ako neko ima neko resenje ili ideju kako ovo da resim bicu mu zahvalan mnogo, pocinjem da ludim :))

Unapred zahvalan

Acko017
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 404
Joined: Mon Jan 18, 2010 7:30 am
Location: Bujanovac
Contact:

Re: Pomoc oko pozadine ...

Post by Acko017 » Tue Nov 08, 2011 3:50 pm

@dachamcse, po ovome što si ti napisao jedino što treba da uradis jeste to da izbrises cache,

ako si brisao tu prvobitnu pozadinu koja je bila ni u kesh memoriji je nećeš naći, ali ako si samo link do slike menjao onda ta pozadina i dalje postoji.

Kažes template Bloc, ko pravi taj šablon ? Ako si mislio na ovaj:

http://www.yootheme.com/demo/joomla/bloc i ako se ja ne varam on radi na warp framefork-u, možda grešim... tako da pogledaj u tom folderu neka podešavanja za pozadinu jer vidim da ima izbor od 6-7 pozadina/izgleda.


Locked

Return to “Šabloni”