Izrada joomla template

Moderators: cicans, TheHacker

Locked
The Genius
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 153
Joined: Fri Aug 20, 2010 9:50 am

Izrada joomla template

Post by The Genius » Sat Dec 17, 2011 10:46 pm

Dosta sam kupovao sablone i sminkerisao sam se :)
Palo mi napamet da konacno napravim svoj Joomla template pa makar ne licio tako lijepo kao ovi gavickovi i joomlart... Postavih temu vec jednu da li moze preko dreamweavera ali evo ovdje cu dodadti jos nesto.
Kako mogu napraviti template joomla a da ne moram da imam veliko znanje html/css, php. Imam neko osnovno znanje, prepravljao sam sablone po malo.
Vidim da ste vec postavili tutorijale za izradu ali to mi je za sad komplikovano. Mada ovo T3 framework, da li bi mi neko objasnio sta je to tacno? Za to ne moram da imam neko veliko znanje jel da?

 
Sceko
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 31
Joined: Sat Dec 10, 2011 6:48 pm
Location: Bar
Contact:

Re: Izrada joomla template

Post by Sceko » Sun Dec 18, 2011 7:28 am

Hosting u Crnoj Gori - www.oklop.me

The Genius
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 153
Joined: Fri Aug 20, 2010 9:50 am

Re: Izrada joomla template

Post by The Genius » Sun Dec 18, 2011 10:20 pm

Hvala imam to u vidu samo ne znam kad ce tacno moc da se kupi...
Vazda me je interesovalo kako inace vi koji se bavite prodajom sajtova radite sajtove? Ne mislim na gotove template pa da se prerade nego od pocetka kako ga radite nije valjda da morate da kucate kod u notepad:P
Dje se to radi? I ove velike kompanije gavick, joomlarts itd i oni kako to rade nevjerujem da kucaju kodove sve?

Sceko
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 31
Joined: Sat Dec 10, 2011 6:48 pm
Location: Bar
Contact:

Re: Izrada joomla template

Post by Sceko » Mon Dec 19, 2011 1:07 pm

Ja samo PS i DW koristim.
Hosting u Crnoj Gori - www.oklop.me

SinisaKrisan
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 173
Joined: Sun Apr 05, 2009 5:05 pm
Location: Bali, Indonesia
Contact:

Re: Izrada joomla template

Post by SinisaKrisan » Tue Dec 20, 2011 12:21 pm

The Genius wrote: nije valjda da morate da kucate kod u notepad:P
Dje se to radi? I ove velike kompanije gavick, joomlarts itd i oni kako to rade nevjerujem da kucaju kodove sve?
Verovao ti meni ili ne, kucamo kodove ali ne "u notepad" :)
Kako bi inace drugacije napravio skriptu, nece ti se valjda sama iskucati :)
JomSocial Project Manager
http://www.jomsocial.com
IJOOMLA INC

 

Locked

Return to “Šabloni”