Problem u templateu ili...?

Locked
alt64
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Mon Jul 24, 2006 12:30 pm

Problem u templateu ili...?

Post by alt64 » Mon Jul 24, 2006 12:46 pm

Cao,
poceo sam pre nekog vremena da se igram sa joomlom, napravio prvi template i sve je u principu islo ok, al sad sam primetio nesto sto mi smeta a ne mogu nikako da nadjem de da ga ispravim.
LM, napravim nov Category, ubacim 3 nova clanka, logoutujem se, kad tamo samo prvi clanak ima full width, ova 2 dole po pola(oba pocinju u istom redu). Probam sa jos  2 clanka, al i oni u istom(sledecem) redu.valjda sam dobro objasnio, ako treba bacicu i sliku.

E sad, el problem u mom templateu(mada ne vidim gde bi mogao da bude), ili neko podesavanje (ni to ne mogu da nadjem)...

Help,tnx

User avatar
BSD
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1948
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:32 am
Location: Belgrade, Serbia
Contact:

Re: Problem u templateu ili...?

Post by BSD » Mon Jul 24, 2006 1:48 pm

Nije problem u template nego u tome da ti nije namesten prelom stranice kako treba. Da li ti se ta kategorija nalazi kao link u meniju ili pricamo o index stranici?
Marko Milenović
Member of the Serbian Joomla! Translation Team
http://www.joomla-serbia.com/

alt64
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Mon Jul 24, 2006 12:30 pm

Re: Problem u templateu ili...?

Post by alt64 » Mon Jul 24, 2006 3:14 pm

kao link, al sam sad probao i na index da stavim treci clanak i isto se desava.

Znaci, umesto

Code: Select all

 <tr>
    <td>prvo</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>drugo</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>trece</td>
  </tr>
meni stoji

Code: Select all

 <tr>
    <td colspan="2">prvo</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>drugo</td>
    <td>trece</td>
  </tr>

User avatar
BSD
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1948
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:32 am
Location: Belgrade, Serbia
Contact:

Re: Problem u templateu ili...?

Post by BSD » Mon Jul 24, 2006 5:34 pm

Hehe..kao sto rekoh, nisi dobro namestio prelom strane. Nema to nikakve veze sa tvojim sablonom.:) Hajde prvo da sredimo INDEX stranu. Udjes u admin panel pa ides: Menu --> main menu (ako kojim slucajem kao galvni meni nisi zvao neki drugi modul) --> Home ili kako ti se vec zove naslovna strana na sajtu. U desnom delu srtanice se nalazi "Parameters" deo. E tu ces u  Intro da stavis, recimo, 10, a u Columns 1. Leading i Links mogu biti 0. I voila. Sve ide lepo prelomljeno. E, sad se vratis u main menu listu i udjes na link te kategorije koju si dodao..i uradis isto. I to je to.:)
Marko Milenović
Member of the Serbian Joomla! Translation Team
http://www.joomla-serbia.com/

alt64
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Mon Jul 24, 2006 12:30 pm

Re: Problem u templateu ili...?

Post by alt64 » Mon Jul 24, 2006 6:37 pm

Taaaaj fazon.
Fala ;)

User avatar
BSD
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1948
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:32 am
Location: Belgrade, Serbia
Contact:

Re: Problem u templateu ili...?

Post by BSD » Mon Jul 24, 2006 10:07 pm

U svako doba.;)
Marko Milenović
Member of the Serbian Joomla! Translation Team
http://www.joomla-serbia.com/


Locked

Return to “Šabloni”