SMF and Joomla!

Discuss the integration of SMF here.
Locked
dimascus
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Fri Mar 30, 2007 5:29 am

SMF and Joomla!

Post by dimascus » Mon Apr 23, 2007 5:33 pm

Hey again,

  'Nother question. I installed SMF boards on my site, but, now I have some new questions, yay! After installation, it says this:

  SMF Absolute Path: INNCORRECT this is what it has for me: /home/bdsthrsi/public_html/smfboards

  SMF table Prefix: INNCORRECT this is what it has for me: smf_

  Then: not installed  not installed: SMF Forum installed on the same database as Joomla. (How do I do this?)

Thanks again all! I know I ask a ton.

 
User avatar
chadness
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 768
Joined: Mon Aug 22, 2005 5:43 pm
Location: Minneapolis, MN
Contact:

Re: SMF and Joomla!

Post by chadness » Wed Apr 25, 2007 2:48 pm

You are using the Joomlahacks bridge, right?  When you install SMF, you need to make sure you choose the Joomla database to install it in to.

dimascus
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Fri Mar 30, 2007 5:29 am

Re: SMF and Joomla!

Post by dimascus » Wed Apr 25, 2007 6:47 pm

I used Fantastico to install it... so i couldnt install it straight into the same directory...

I didnt know any other way to do it and I tried following the install instructions to make it work, but they seem to jump around alot and confused me.

 

Locked

Return to “SMF - Simplemachines.org Forum”