a big problem

Discuss the integration of SMF here.
Locked
adikai
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 66
Joined: Wed Jan 10, 2007 9:28 am

a big problem

Post by adikai » Thu Apr 26, 2007 2:16 am

first i had installed smf and bridged it with joomla. it was working fine till i installed one extension.Then i had to delete the bridge component.the site is now coming but see the site below .THE MENUS ARE SHOWN BUT NOT THE CONTENT

http://sihara.xerohost.info

please help me!

adikai
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 66
Joined: Wed Jan 10, 2007 9:28 am

Re: a big problem

Post by adikai » Thu Apr 26, 2007 2:26 am

is there anyone who can help please

User avatar
brad
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 13419
Joined: Fri Aug 12, 2005 12:38 am
Location: Sydney - Australia
Contact:

Re: a big problem

Post by brad » Thu Apr 26, 2007 4:13 am

Moving to correct forum.

You might find you get more help if your subject was more descriptive.
Brad Baker
https://xyzulu.hosting
https://www.joomlatutorials.com <-- Joomla Help & Tutorials

adikai
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 66
Joined: Wed Jan 10, 2007 9:28 am

Re: a big problem

Post by adikai » Thu Apr 26, 2007 4:53 am

please see the below link

the main content which should be shown is not shown but instead only the menus on left hand side are shown. what is wrong with the script

http://www.sihara.co.nr

User avatar
brad
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 13419
Joined: Fri Aug 12, 2005 12:38 am
Location: Sydney - Australia
Contact:

Re: a big problem

Post by brad » Thu Apr 26, 2007 5:03 am

Try switching to the default template and see if it works then.
Brad Baker
https://xyzulu.hosting
https://www.joomlatutorials.com <-- Joomla Help & Tutorials

User avatar
brad
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 13419
Joined: Fri Aug 12, 2005 12:38 am
Location: Sydney - Australia
Contact:

Re: a big problem

Post by brad » Thu Apr 26, 2007 5:57 am

Try getting rid of those modules you probably don't use, and replacing the SMF bridge login with the default Joomla one.

PS Please don't PM me for support.
Brad Baker
https://xyzulu.hosting
https://www.joomlatutorials.com <-- Joomla Help & Tutorials

adikai
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 66
Joined: Wed Jan 10, 2007 9:28 am

Re: a big problem

Post by adikai » Thu Apr 26, 2007 6:13 am

thnx a lot for you advice . and sorry to waste your time. i was able to rectify the mistake.
once again sorry to pm you ;)

User avatar
brad
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 13419
Joined: Fri Aug 12, 2005 12:38 am
Location: Sydney - Australia
Contact:

Re: a big problem

Post by brad » Thu Apr 26, 2007 6:28 am

Excellent.. glad you got it sorted :)
Brad Baker
https://xyzulu.hosting
https://www.joomlatutorials.com <-- Joomla Help & Tutorials


Locked

Return to “SMF - Simplemachines.org Forum”