Page 1 of 1

Re: SMF Forum and Joomla

Posted: Thu May 03, 2007 1:19 am
by amdiscgolfer
My Problem is that I cannot get content from the Forum to display on the main page - I thought it was because I had the Forum in a Subdomain.  http://forum.ozdgc.com

I tried to move the whole thing to http://www.ozdgc.com/forum - however that didnt work - so I thought to do a complete install of the Forum in http://www.ozdgc.com/forum and it still didnt work.

any clues?  And yes I linked the forum correctly (well I bridged it in Joomla)

Also if you look on the main page of the site - the header does say latest forum topics but those are INDEED not forum topics

Re: SMF Forum and Joomla

Posted: Thu May 03, 2007 3:36 pm
by chadness
I split this off as it has nothing to do with the topic you replied to.

First, you were right in that it wouldn't work in a subdomain.

Which bridge are you using, and which version of SMF?

The module you have listed as "Latest forum topics" looks like it's just Joomla's built in latest content module, not one for SMF.

Re: SMF Forum and Joomla

Posted: Thu May 03, 2007 6:44 pm
by amdiscgolfer
I am running SMF 1.1.2  I am using the SMF Bridge 1.1.7 and Joomla is 1.0.12

The Topics are the latest content as I cannot link the Forum to that location.

Re: SMF Forum and Joomla

Posted: Wed May 09, 2007 4:43 pm
by chadness
The latest content module will just show the latest content - it has nothing to do with SMF.  To show the latest SMF topics, you'll want to use a module made for SMF.  Check here:
http://www.simplemachines.org/community ... ic=81152.0