Page 1 of 1

SMF-Joomla login - Requested URL not found

Posted: Tue May 15, 2007 4:58 am
by speugh
Hello all,

Just installed SMF Forum, the bridge (JoomlaHacks), and assorted plugins.  Everything seems to work great except the login.  After I hit the login button, I get a screen that says "The requested URL/404/ was not found on this server."  But if you hit the back button on the browser, magic, you are logged in and everything works great.  It does this every single time with all users.  I was careful to follow the instructions on the installation.  I also went through the jsmf user guide with no luck. 

Has anyone had this problem before?  Any help would be appreciated.

Thanks

Peugh



Configuration
-----------------------------------------------------------

Registration system:    CB
Login Module:            Joomla-SMF


Setup
-------------------------------------------------------------
Joomla                        1.0.12
Community Builder        1.0.2
SMF (wrapped)            1.1.2
Joomla-SMF Bridge        2.0.2
CB_Plug_smf                2.0.3
mod_smf_login              2.0.4
PHP                            4.4.6
MySQL                        4.1
-------------------------------------------------------------

Re: SMF-Joomla login - Requested URL not found

Posted: Tue May 15, 2007 2:27 pm
by storman
You'll need to post your query on the Joomlahacks forum really.

Try here:

http://www.joomlahacks.com/component/op ... board,33.0

;)

Re: SMF-Joomla login - Requested URL not found

Posted: Wed May 16, 2007 1:21 pm
by speugh
I thought all questions concerning simplemachines (including bridges) was covered here.  My mistake.  Thanks.

Re: SMF-Joomla login - Requested URL not found

Posted: Fri May 18, 2007 3:40 pm
by chadness
We try, but errors with the bridges are better answered at their own support sites.  This is a nice catch-all forum, but not as populated.