Login form error

Discuss the integration of SMF here.
Locked
lucky_phd
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Thu Apr 12, 2007 3:23 pm
Contact:

Login form error

Post by lucky_phd » Fri Jun 01, 2007 9:53 am

Greatings to all
I use SMF 1.1.2 and today i installed joomla 1.0. I did bridge but I have error within login form. I tried this first on my localhost and I didn't have any errors. I changed mambots/system to 777 before install bridge
error

modoutput_xhtml(/home/lucky/public_html/modules/mod_smf_login.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/lucky/public_html/includes/frontend.html.php on line 367

Warning: modoutput_xhtml(): Failed opening '/home/lucky/public_html/modules/mod_smf_login.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/lucky/public_html/includes/frontend.html.php on line 367

Please help me with this issue
http://www.musicarenje.org
prvi srpski mušičarski community web sajt

 
User avatar
chadness
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 768
Joined: Mon Aug 22, 2005 5:43 pm
Location: Minneapolis, MN
Contact:

Re: Login form error

Post by chadness » Fri Jun 08, 2007 7:07 pm

Have you configured the bridge?

lucky_phd
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Thu Apr 12, 2007 3:23 pm
Contact:

Re: Login form error

Post by lucky_phd » Fri Jun 08, 2007 7:53 pm

Yes I found the solution. i don't know how but I didn't uploaded these files, stated in that error. After I uploaded them every works like charm.
http://www.musicarenje.org
prvi srpski mušičarski community web sajt

 

Locked

Return to “SMF - Simplemachines.org Forum”