How can I have my SMF forum as the home of my Joomla Installation?

Discuss the integration of SMF here.
Locked
jamiepgs
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Thu Jan 03, 2008 5:01 pm

How can I have my SMF forum as the home of my Joomla Installation?

Post by jamiepgs » Thu Jan 10, 2008 11:38 pm

So far I can't see how I can make my SMF appear on the Home, instead of people having to click a link to access it. I can only see how to have content on the homepage, not components, can anybody help me?

I am using Joomla 1.0.13, SMF 1.1.4 and Joomla-SMF bridge 2.0.2
Last edited by jamiepgs on Fri Jan 18, 2008 11:04 pm, edited 1 time in total.

 
User avatar
Livebox
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 511
Joined: Wed Jul 26, 2006 10:21 pm
Location: Joomlabridge.org
Contact:

Re: How can I have my SMF forum as the home of my Joomla Installation?

Post by Livebox » Sun Jan 13, 2008 10:09 am

Just set your Forum on the first place in your(main) menu ;)
Works for me
Joomlabridge.org Joomla! and Mambo Bridge Support and Downloads. and Video Tutorials

jamiepgs
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Thu Jan 03, 2008 5:01 pm

Re: How can I have my SMF forum as the home of my Joomla Installation?

Post by jamiepgs » Fri Jan 18, 2008 11:03 pm

Thanks, worked

User avatar
Livebox
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 511
Joined: Wed Jul 26, 2006 10:21 pm
Location: Joomlabridge.org
Contact:

Re: How can I have my SMF forum as the home of my Joomla Installation?

Post by Livebox » Fri Jan 18, 2008 11:47 pm

Good to hear it works  ;D
Joomlabridge.org Joomla! and Mambo Bridge Support and Downloads. and Video Tutorials

 

Locked

Return to “SMF - Simplemachines.org Forum”