Joomla! 1.5 Beta je Stigla!

Moderators: Bernard T, General Support Moderators

Locked
inglia
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 266
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:47 pm
Contact:

Joomla! 1.5 Beta je Stigla!

Post by inglia » Thu Oct 12, 2006 11:54 pm

Točno godinu dana nakon objavljivanja Joomla 1.0, stiže framework nove generacije ponovo izgrađen iz temelja. Joomla! 1.5 Beta donosi više jednostavnosti korisnicima i puno više mogućnosti developerima. Inovativnost i vještina našeg development tima postavlja sve više i više standarde.


Ali prije nego uronimo u detalje o tome koliko je zapravo dobra Joomla! 1.5 beta, zapamtite da je ovo beta i nije još spremna za korištenje na aktivnim sajtovima. Sada od zajednice trebamo da zasuče rukave i baci se na otkrivanje bugova (i javi ih development radnoj grupi), prije ulaska u release candidate fazu.


Joomla! 1.5 beta označava važnu prekretnicu u Joomla povijesti. Ovaj napor predstavlja potpuni refactoring Joomla! kodne baze i donosi novi API koji omogućava developerima da kreiraju robustnije i  inovativnije aplikacije nego ikada prije. Joomla! 1.5 znači slobodu izbora: vi odlučujete kako funkcionira, vi odlučujete kako se integrira, vi odlučujete kako izgleda ... vi odlučujete kako se obavlja autorizacija korisnika. I za korisnike i za developere, Joomla! 1.5 beta je pojednostavljen ali još moćniji sustav, i iz developerske perspektive, nudi slobodu i fleksibilnost za kreiranje svega što požele.


Glavni developer Johan Janssens kaže da je 12 Listopad ogroman korak za Joomlasferu! "Open source projekti donose nevjerojatne mogućnosti krajnjim korisnicima – mi smo napravili korak dalje, pružili smo developerima mogućnost za neograničenu proširivost sustava,". "Kada developeri uvide koliko je jednostavno uz pomoć1.5 pretvoriti vlastite ideje u pluginove, oni će sigurno biti značajan faktor u nastavku nevjerojatnog rasta Joomla sustava. Treba samo pogledati Joomlasferu da bi se shvatilo koliko budućnost može biti nevjerojatna."


Pročitajte cijeli člank na: http://www.joomla.org/content/view/2088/74/

Download: http://forge.joomla.org/sf/frs/do/viewR ... 1_5_0_beta
Last edited by Leftfield on Sat Jun 19, 2010 6:17 pm, edited 1 time in total.
Reason: Mod Edit: Topic changed from Sticky to Normal.
Please read the Forum rules regarding signatures: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=65

 
Hrvoje1
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Mar 14, 2010 9:17 pm

Re: Joomla! 1.5 Beta je Stigla!

Post by Hrvoje1 » Sun Mar 14, 2010 9:29 pm

Jel bih ja trebao cekati joomlu 1.6 posto ima toliko novih mogućnosti, a htio bih htio seliti stranice na noviju Joomlu. Sada mi je Joomla1.0 sa Jomfishom i neznam sta da uradim da mi se kasnije svidi 1.6 pa opet sve seliti na novu verziju ?
Only exact URLs allowed in signature. Please read Forum Rules: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=8&t=65

 

Locked

Return to “Croatian Forum”