Linkovi

Moderators: Bernard T, General Support Moderators

Locked
mikronet
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 39
Joined: Wed Aug 18, 2010 5:50 am

Linkovi

Post by mikronet » Wed Aug 18, 2010 6:13 am

Imam dosta iskustva u radu sa Joomla CMS. Počeo am od verzije 1.0. Probao skoro sve verzije , pa predpostavljam da ne pravim neku početnilku grešku.
Na jednom računalu instalirao sam 1.5.20 verziju. Instalacija prolazi bez problema i ni u jednom trenutku se ne pojavljuje neka greška. Instaliram i primjere , jer mi ovaj site treba samo zbog nekih testiranja. Na prvi pogled sve u redu . Nakon nekoliko klikova na neke linkove shvatim da tu nešto ne štima. Prikazuje se uvijek isti sadržaj. UPS, pa tu ne rade linkovi. Prelazim mišem na linkove , ali uvijek prikazuje (kod mene ) http://10.105.3.55 .
Sve moguće kontrole , nisu donjele rezultate. Ako netko nije shvatio neka pogleda na priloženoj slici kada mišem dođem na link za registraciju.
Ovo još nisam nigdje susreo.
Prva misao bila mi je da nešto nije u redu sa tom verzijom. Instaliram i verziju 1.15.18 koja radi na više računala. Ista stvar i sa tom verzijom.
Ima li netko ideju što da provjerim.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

 
User avatar
VM Srbija
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 721
Joined: Fri Mar 27, 2009 6:18 pm

Re: Linkovi

Post by VM Srbija » Tue Aug 24, 2010 7:40 am

.htaccess fajl mozda?
It is all in my mind!!!

mikronet
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 39
Joined: Wed Aug 18, 2010 5:50 am

Re: Linkovi Riješeno

Post by mikronet » Tue Aug 24, 2010 9:10 pm

Problem sa PCRE komponentom. Stavljena novija komponenta. APACHE prekompajliran sa podrškom za PCRE.
Slučajno otkriveno.

User avatar
VM Srbija
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 721
Joined: Fri Mar 27, 2009 6:18 pm

Re: Linkovi

Post by VM Srbija » Thu Aug 26, 2010 9:41 am

Strasno.... OK! Poz!
It is all in my mind!!!

 

Locked

Return to “Croatian Forum”