Databaze

Moderator: Bernard T

Post Reply
flymen
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Thu Nov 07, 2013 12:55 pm

Databaze

Post by flymen » Mon Aug 25, 2014 11:49 am

Pozdrav,
upravo zavrsavam svoju novu stranicu i sada sam naisao na problem sa databazom koju sam imao uradjenu na starom sajtu (dodata databaza naknadno koju je bila ugradjena u stari sajt) da je publiciram na novom sajtu. Da ima neko ko bi moga da mi pomogne sa time.
Pozdrav

User avatar
Bernard T
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 782
Joined: Thu Jun 29, 2006 11:44 am
Location: Hrvatska
Contact:

Re: Databaze

Post by Bernard T » Mon Aug 25, 2014 3:38 pm

Dobar dan!

Iz tvog pitanja nije jasno u čemu je točno problem?
VEL Team || Security Forum || PHP/Web Security Specialist || OWASP member
JAMSS author http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=621&t=777957
Twitter: @toplak

flymen
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Thu Nov 07, 2013 12:55 pm

Re: Databaze

Post by flymen » Tue Aug 26, 2014 12:43 pm

Pozdrav,
pokuscu da vam objasnim. Prije sam imao stranicu koju sada radim ponovo. Na staroj stranici sam imao ubacenu jednu dodanu databazu koja je bila ubcena na stranicu posebno i mogla je da se pregleda via menya "Databaz". Sada kada sam prepljavao stranicu ne znam kako da aktiviram ili "ubacim" tu databazu na novoj stranici.
Svi podatci sa stare stranice se jos uvijek nalaze na serveru samo ja ne znam kako da publiciram tu databazu na stranici u istom obliku kako je prije bila prikazana.
Izvinjavam se ako vam nisam uspio objasniti tacno o cemu se radi, ali to je zbog moga poznavanja jezika, vec sam dugo u inostranstvu i ponekad imam problem sa objasnim stvari specialno ako su tehnicke prirode. Ako ste zainteresovani da mi pomognete sa ovim problemo mozemo nastavit sa tim putem privane konverzacije. Unaprijed zahvalan na vasoj pomoci i strpljenju.

User avatar
Bernard T
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 782
Joined: Thu Jun 29, 2006 11:44 am
Location: Hrvatska
Contact:

Re: Databaze

Post by Bernard T » Tue Aug 26, 2014 7:07 pm

Nažalost i dalje nisam siguran da sam dobro shvatio. Pretpostavljam da se radilo o nekoj ekstenziji koja je učitavala te dodatne podatke iz baze.

Javite mi se na PM pa da vidimo o čemu se konkretno radi
VEL Team || Security Forum || PHP/Web Security Specialist || OWASP member
JAMSS author http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=621&t=777957
Twitter: @toplak


Post Reply

Return to “Croatian Forum”