Error while installing component

Moderator: imanickam

Locked
leenark
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 72
Joined: Wed Jul 11, 2007 4:56 am

Error while installing component

Post by leenark » Thu Jul 12, 2007 5:17 am

Vish and Romit thanks for your suggestions on video support with Joomla. I tried installing component from the link for AllVideo Plugin and also for MgMediaBot.
I get error while installing as : Upload failed as          --- "XML setup file is not for a "component".
I thought if it mis not a component I tried putting into Module and got same error---  XML setup file is not for a "module".

Can someone tell me why it is failing to install? Do I need to make any changes in index file. All files have write permissions and I was able to install Joomfish component for same site.


Thanks,
Leena
Last edited by leenark on Thu Jul 12, 2007 8:38 am, edited 1 time in total.

 
leenark
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 72
Joined: Wed Jul 11, 2007 4:56 am

Re: Error while installing component

Post by leenark » Thu Jul 12, 2007 6:42 am

Hi all,

I solved this problem. AllVideoPlugin It was a Mombot, I installed it as Mambot and it worked.

Sorry for posting such a trivial problem here.

Thanks for viewing it
Leena

User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 22520
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, Netherlands
Contact:

Re: Error while installing component

Post by pe7er » Thu Jul 12, 2007 8:32 am

Good to see that you've solved it yourself. Thanks for the follow-up!

PS: Could you please mark your first message in this thread as "solved" ?
(Modify the first message and choose the Message Icon [solved] Image).
This way the list of messages shows that the question has been solved, and other users can benefit from it.
Thanks!
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
https://db8.nl - Joomla specialist, Nijmegen, Nederland
Co-developer of d2 Content https://data2site.com/joomla-extensions/d2-content

 

Locked

Return to “Indic Languages Forum”