إستفسار بخصوص Access Level حيث إنها لاتعمل جيداً

Locked
ahmedattia
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Tue Jan 08, 2013 11:22 am

إستفسار بخصوص Access Level حيث إنها لاتعمل جيداً

Post by ahmedattia » Thu Sep 26, 2013 2:41 pm

تحية طيبة وبعد

لدي مشكلة وهي بعد الإنتهاء من الويب سايت و تشغيله ظهرت بعد شهر ونصف مشكلة لا أدري كيف يتم حلها وهي إنني أقوم بتخصيص قائمة معينة تظهر للمستخدمين المسجلين لدي وقائمة أخري تظهر لمديرين الموقع وكل ده عند الدخول من واجهة الموقع - المشكلة بقي إن السايت دلوقتي بقي بيظهر كل حاجة مابيفرقش بين إللي مخصصه يظهر للمستخدمين المسجلين أو إللي مخصصه لمديرين الموقع.

عملت بحث كتير ورجّعت الإعدادات للإفتراضي تاني من قاعدة البيانات ومسحت الثلاث مستويات وعملتهم من أول وجديد بنفس إعدادتهم القديمة ولكن المشكلة تبقي كما هي المشكلة تتحل مرة واحدة فقط أي عند تسجيل الدخول والخروج كل الإعدادت ولا كأن لها وجود - أسف للإطالة لكن أنا بقالي 3 أسابيع بدور علي حل للمشكلة ولكن مش لاقي حل - أتمني تفيدوني.

شكراً

shaji
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 85
Joined: Wed Apr 10, 2013 10:09 am

Re: إستفسار بخصوص Access Level حيث إنها لاتعمل جيداً

Post by shaji » Sun Sep 29, 2013 5:24 pm

يمكنك أن تجد بالتأكيد على إجابات لأسئلتك!
لقد دققت أذونات للمستخدمين؟
أقترح أن المعرفة أكثر اكتمالا من مشكلتهم قد نشر في هذا المنتدى جملة
يمكنك التقاط صورة من المطلوب
وتظهر هنا
http://karajab.ir/ . http://tehranab.ir/
Thank you so very much for making Joomla the best CMS on the planet!

ahmedattia
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Tue Jan 08, 2013 11:22 am

Re: إستفسار بخصوص Access Level حيث إنها لاتعمل جيداً

Post by ahmedattia » Mon Sep 30, 2013 7:52 am

لقد قمت بحل المشكلة وهي رفع باك أب قديم من الداتا بيز حيث أن الداتا بيز قد دُمرت تماماً وكانت المشكلة في الداتا بيز - شكراً لكم

ولذلك أطلب غلق الموضوع.


Locked

Return to “Arabic Forum”