links not working

Post Reply
tsabar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Sat Jun 19, 2010 6:41 am

links not working

Post by tsabar » Sat Jun 19, 2010 3:26 pm

i have hebrew enabled on my site, along with alias and SEF. for some reason none of the links (not the original ones to template articles nor new ones that i create) work, as if the page doesn't exist under the name the link uses.
http://www.cbtisrael.com/content/

anyone have an idea what i am doing wrong?

thanx!

barnea10
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 41
Joined: Thu Nov 12, 2009 9:23 am
Location: IL
Contact:

Re: links not working

Post by barnea10 » Wed Jun 30, 2010 3:32 pm

disable the SEO in the global config.
see if it helped.

if its ok now,
you need - before enabling - the SEO again to rename the htaccess file from htaccess.txt
to .htaccess

then enable the seo again

check if it helped

Kobi Barnea
kbarnea.com
Studio Barnea
http://www.Kbarnea.com
Joomla Experts In Israel

tsabar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Sat Jun 19, 2010 6:41 am

Re: links not working

Post by tsabar » Wed Jun 30, 2010 7:59 pm

i’m hosted on godaddy and when i use their file manager there is no htaccess file listed

seinfeld001
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Aug 05, 2015 1:26 am
Contact:

Re: links not working

Post by seinfeld001 » Thu Aug 06, 2015 2:09 pm

httaccess is a hidden file. So you need to go to legacy control panel and click show hidden files.


Post Reply

Return to “Hebrew Forum”