Page 1 of 1

Uputstvo za instalaciju Joomle - mobilna aplikacija

Posted: Tue Mar 25, 2014 8:09 am
by cicans
Novo uputstvo koje smo dobili zahvaljujući Željku Eremiću i Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija iz Zrenjanina. Nastala je kao podrška studentima na predmetu Web dizajn, ali je nemenjena i svima koje zanima rad sa Joomla!, pre svega početnicima.
https://play.google.com/store/apps/deta ... .vts.appji
Sadrži opis postupka za obezbedenje svih preduslova i uslova za uspešnu instalaciju Joomla! Web sajta na vašem računaru. Dato je jasno tekstualno objašnjenje postupka, mnoštvo korisnih linkova, kao i slika vezanih za postupak.
U aplikaciji se takođe nalaze opšte informacije o Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Zrenjaninu, kao i kontakt informacije.
Aplikacija je potpuno besplatna, i svako je može preuzeti i koristiti.
Ako želite da dobijate informacije o školi putem interneta ili SMSa, možete ostaviti vaše podatke. Ostavljanje kontakata nije neophodno za korišćenje aplikacije.
Bilo bi dobro kada biste isprobali ovu aplikaciju i kada biste dali svoje komentare, pohvale i kritike, kako bi se unapredila. Osim toga, napišite komentare, da li mislite da bi trebalo raditi uputstva u ovakvoj formi i šta je to što mislite da bi moglo da vam bude korisno.