[NOT BUG] Problem with "Read more..." string

Locked
arek1
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 24
Joined: Sun Jul 29, 2007 6:06 pm

[NOT BUG] Problem with "Read more..." string

Post by arek1 » Tue Sep 18, 2007 12:08 am

Hi All,

Description:
[USER] after installing night build, my translated "Read more..." to "Wiecej..." string in language file my own created pl-PL.ini is not using by Joomla!. On RC2 all was ok. But SEF (for web page not in root folder) not working and I going to night build.

Reported on:
[USER] Joomla! 1.5.0 Production/Stable [ Endeleo ] 1-September-2007 15:00 GMT - I downloaded this night build 17 september 2007.

Classification:
[Q&T] Low

Affected functions:
[USER] Translation not working

Related files:
[USER]

Steps to replicate:
[USER] Give a step-by-step how to replicate the problem
http://my-hearing.info/sluchtest/home.html all page and String are translated to Polish language but Read More is still in English. Compare to http://www.sluch.com.pl/test my second page with RC2 version, Read More displayed correctly as "Wiecej..."

Analysis:
[Q&T]

Proposed fix(es):
[USER]

Topic / Artifact ID:
[USER]

System info:
[USER] WisePanel Web Server/1.0.0 (Unix) mod_extfilter/1.3 Shpanel PHP-CGI Interface v. 1.0

Best wishes

Arek S
Last edited by moijafcor on Tue Sep 18, 2007 8:26 am, edited 1 time in total.

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 18685
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Problem with "Read more..." string

Post by infograf768 » Tue Sep 18, 2007 7:03 am

The read more is now in content.ini
.../language/en-GB/en-GB.com_content.ini
READ MORE=Read more: %s
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group

arek1
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 24
Joined: Sun Jul 29, 2007 6:06 pm

Re: Problem with "Read more..." string

Post by arek1 » Tue Sep 18, 2007 7:24 am

Hi,

thank You very much. It solved my problem.

Best wishes
ArekS

User avatar
moijafcor
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 218
Joined: Thu Mar 02, 2006 9:41 am
Location: Santo Domingo, Dominican Republic
Contact:

Re: [NOT BUG] Problem with "Read more..." string

Post by moijafcor » Tue Sep 18, 2007 8:27 am

Q&T Note: Topic flagged as [NOT BUG]
Nicht mehr!
Los acentos en castellano omitidos intencionalmente. | Les accents et les signes en français omis intentionnellement.
http://bio.moisesjafet.com


Locked

Return to “Quality and Testing - Locked and Archived”