Problemer med Add New Content

Generelle spørsmål vedrørende Joomla

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
MilanFlyer
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Fri Oct 21, 2005 10:22 am
Contact:

Problemer med Add New Content

Post by MilanFlyer » Fri Oct 21, 2005 10:04 pm

Har problemer med "Add new content".
Jeg bruker to forskjellige PC'er.
På den ene fungerer alt ok.
På den andre laster siden med meldingen "Feil på siden" og følgende feilmelding:

Problemer med WEB-siden kan hindre at den vises eller fungerer på riktig måte.
Linje: 12
Tegn: 38709
Feil: Ingen tilgang
Kode: 0
URL-adresse: http://www.xxxxxxxxx.com/administrator/index2.php?
option=com_content&sectionid=0&task=0

Feilen på siden arter seg slik:
Det er ikke mulig å skrive i feltet "Intro Text"
"Cancel"-kappen virker ikke.

Noen som har peiling på hva som er problemet og hvordan det kan løses?

User avatar
magentait
I've been banned!
Posts: 519
Joined: Tue Aug 30, 2005 11:53 am
Location: Norway
Contact:

Re: Problemer med Add New Content

Post by magentait » Sat Oct 22, 2005 6:20 am

Det kan være flere ting, men kan du opplyse følgende:

- hvilken nettleser fungerer ikke?
- hvilken versjon av Joomla bruker du?
- hvilken WYSIWYG editor bruker du?

MilanFlyer
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Fri Oct 21, 2005 10:22 am
Contact:

Re: Problemer med Add New Content

Post by MilanFlyer » Sat Oct 22, 2005 9:17 am

Jeg benytter følgende:
IE 6.0 sp2
Joomla 1.0.2
Editor er den som følger som standard ved installasjon av Joomla

User avatar
august
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 332
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:00 pm
Location: Olso, Norway
Contact:

Re: Problemer med Add New Content

Post by august » Sat Oct 22, 2005 12:48 pm

Jeg har vert borti noe liknende tidligere, og det var helt umulig å finne ut hva det var. Ved en eller annen tilfeldighet fikk jeg det til å virke, så du kan f. eks prøve å ta av deg sokkene, tenne tre stearinlys og slikke på en boks med hårspray og se om det hjelper.
August Lilleaas
http://august.lilleaas.net.
<3

User avatar
magentait
I've been banned!
Posts: 519
Joined: Tue Aug 30, 2005 11:53 am
Location: Norway
Contact:

Re: Problemer med Add New Content

Post by magentait » Sat Oct 22, 2005 1:30 pm

Det har vært noen problemer med WYSIWYG editorene i Joomla 1.0.1 og 1.0.2. Men jeg vil anbefale mosce komponenten hvor en god editor. Denne fungerer svært godt, og har de fleste funksjonaliteter.

Dessuten vil jeg anbefale å oppgradere til 1.0.3 snarest, p.g.a. sikkerhets oppdateringer.


Locked

Return to “Generelt”