Firefox 1.5 og Joomla 1.0.4

Generelle spørsmål vedrørende Joomla

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

Locked
User avatar
magentait
I've been banned!
Posts: 519
Joined: Tue Aug 30, 2005 11:53 am
Location: Norway
Contact:

Firefox 1.5 og Joomla 1.0.4

Post by magentait » Thu Dec 01, 2005 2:34 pm

Jeg har plutselig fått problemer med å endre innholdet i artikler etter å installert Firefox 1.5 (Mac).

Bruker mosCE editoren, og når siden lastes, ser jeg HTML koden (glimter i ca. 1 sek). Når jeg skal endre dokumentet, er hele innholde borte. Har fjernet "cache" fra nettleseren, men fortsatt samme problem.

Er det flere som har problemer med dette?

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: Firefox 1.5 og Joomla 1.0.4

Post by jenscski » Thu Dec 01, 2005 2:36 pm

Jeg har lest en post om dette før i dag, søk etter firefox 1.5 og mac på forumet så får du sikkert treff.

Jeg bruker også firefox 1.5, men det er på windows, og jeg har ingen progblemer.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: Firefox 1.5 og Joomla 1.0.4

Post by jenscski » Fri Dec 02, 2005 10:21 am

Her er en post som forklarer litt om hva og hvorfor:
http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg131899
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

User avatar
norsegod
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 62
Joined: Wed Aug 24, 2005 11:38 am
Location: Kongsvinger, Norway
Contact:

Re: Firefox 1.5 og Joomla 1.0.4

Post by norsegod » Fri Dec 02, 2005 10:23 am

Vi bruker også mosCE og har problemer med å få opp editoren i fulltext (introtext fungerer) i Firefox 1.5 på Mac.

Firefox 1.5 på Windows fungerer helt fint.


Locked

Return to “Generelt”