Norge som standard land

Generelle spørsmål vedrørende Joomla

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
janaa1234
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Sat Jan 07, 2006 5:41 pm

Norge som standard land

Post by janaa1234 » Sat Jan 07, 2006 6:48 pm

Hei, en liten sak jeg sliter med.
Bruker VirtualMart og når man går til kassen for å registrere seg får man opp hele listen med land.
Standard land er "United States"
Er det mulig å få endret dette til Norway / Norge?
Noen som kan hjelpe?

Mvh
Jan

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4791
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Norge som standard land

Post by rued » Sat Jan 07, 2006 7:01 pm

Dette ligger vel i konfigurasjonen, som du endrer i admin?
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, CONSIGNOR EDI, Mamut ordreimport og produkteksport, kortbetaling og faktura m.m.

Norsk Joomla! - Norwegian Translation Team - http://www.norskjoomla.no

janaa1234
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Sat Jan 07, 2006 5:41 pm

Re: Norge som standard land

Post by janaa1234 » Sat Jan 07, 2006 7:32 pm

Kan ikke finne noe som hjelper der... har forandret til norsk språk i konfigurasjonen, men det hjalp ikke....

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4791
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Norge som standard land

Post by rued » Sat Jan 07, 2006 8:39 pm

Mente i konfigurasjonen til butikken, men når jeg tenker meg finnes vel kanskje ikke denne funksjonen i Viruemart - var vel i Zen Cart den var..  :-[

Er forresten bare å konfigurere butikken riktig, landet du setter i butikkadressen blir brukt som standard for kundene..
Last edited by rued on Sat Jan 07, 2006 8:51 pm, edited 1 time in total.
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, CONSIGNOR EDI, Mamut ordreimport og produkteksport, kortbetaling og faktura m.m.

Norsk Joomla! - Norwegian Translation Team - http://www.norskjoomla.no

janaa1234
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Sat Jan 07, 2006 5:41 pm

Re: Norge som standard land

Post by janaa1234 » Sat Jan 07, 2006 9:19 pm

Takker for tilbakemelding uansett.. :)
Men det må da være en eller annen fil man kan gå inn i og forandre litt på slik at man slipper å bla seg gjennom alle landene før man finner Norge... Får studere litt videre dette her....

janaa1234
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Sat Jan 07, 2006 5:41 pm

Re: Norge som standard land

Post by janaa1234 » Sat Jan 07, 2006 9:22 pm

Hei igjen, jeg las ikke meldingen din grundig nok - du ga meg jo løsningen på problemet :-) TAKKER!

Andreas777
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Wed Oct 08, 2008 8:47 pm

Re: Norge som standard land

Post by Andreas777 » Fri Mar 06, 2009 12:58 pm

Vet ikke om dette også gjelder for VM 1.1.3
Jeg har samme problemet, skal kun sende til Norge og valgt at bruker ikke skal kunne legge inn "Country" når man skal registrere adresse.

I configuration har jeg lagt inn min adresse, og Norway, men allikevel kommer USA som default verdi. Noen som vet hvordan jeg kan få Norge som eneste?

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4791
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Norge som standard land

Post by rued » Fri Mar 06, 2009 1:13 pm

Da må du nok inn i database for å endre siden de har lagt US som standard på kundedetaljer der, idiotisk spør du meg men ... :)
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, CONSIGNOR EDI, Mamut ordreimport og produkteksport, kortbetaling og faktura m.m.

Norsk Joomla! - Norwegian Translation Team - http://www.norskjoomla.no

Andreas777
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Wed Oct 08, 2008 8:47 pm

Re: Norge som standard land

Post by Andreas777 » Sat Mar 07, 2009 6:29 pm

Glimrende, det løste problemet mitt


Locked

Return to “Generelt”