Bredde på vindu, submit news - com_content

Generelle spørsmål vedrørende Joomla

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

Locked
daff
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Wed Dec 07, 2005 12:59 pm

Bredde på vindu, submit news - com_content

Post by daff » Tue Jan 10, 2006 9:23 am

Når brukere skal legge til nyhet/link blir skjermbildet for breit i forhold til resten av siden. Har leita rundt i components/com_content/content.html.php uten å finne svaret. Noen som kan gi en rask forkaring på hva jeg skal lete etter?

User avatar
august
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 332
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:00 pm
Location: Olso, Norway
Contact:

Re: Bredde på vindu, submit news - com_content

Post by august » Tue Jan 10, 2006 8:59 pm

Kan tenke meg at det er editoren som forårsaker dette. Har du samme problemet hvis den er deaktivert?
August Lilleaas
http://august.lilleaas.net.
<3

daff
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Wed Dec 07, 2005 12:59 pm

Re: Bredde på vindu, submit news - com_content

Post by daff » Tue Jan 31, 2006 10:19 am

Mulig enda dummere spørsmål, men hvordan deaktiverer jeg den?

Legger ved et skjermbilde så dere kan se problemet:

Image

User avatar
august
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 332
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:00 pm
Location: Olso, Norway
Contact:

Re: Bredde på vindu, submit news - com_content

Post by august » Tue Jan 31, 2006 10:29 am

På linje 1292 og 1300 finner du to textarea-bokser, i content.html.php. Begge to har klassen inputbox, så om du setter .inuputbox til den bredden du ønsker i CSS filen, skar det nok virke.
August Lilleaas
http://august.lilleaas.net.
<3

User avatar
magentait
I've been banned!
Posts: 519
Joined: Tue Aug 30, 2005 11:53 am
Location: Norway
Contact:

Re: Bredde på vindu, submit news - com_content

Post by magentait » Tue Jan 31, 2006 12:41 pm

Hvis du bruker mosCE editoren, så har du egne innstillinger for akkurat dette. Jeg vil anbefaler mosCE


Locked

Return to “Generelt”